Manchester United-Swansea: faniennakko


Manchester United -näkökulma: Chudi Onwuazor, The Busby Way

Kokoonpano

Kokoonpanovalinta saa aivan uuden merkityksen, kun kyseessä on Sir Alex Fergusonin viimeinen kotiottelu. Odotettavissa on vahva joukkue, sillä legendaarinen manageri haluaa hyvästellä kotiyleisön tyylillä. On ihan eri asia, kuuluuko siihen joukkueeseen muualle haikaileva Wayne Rooney.

Vire

United on ailahdellut, vaikka viime viikon Chelsea-tappiosta voidaankin syyttää miehistön kierrätystä. Tappion myötä United on kuntopuntarissa kolmantena. Kuuden viime ottelun saldo on neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Ei hullumpi saldo, sillä esitykset eivät ole olleet huippuluokkaa.

Aiemmat kohtaamiset

Seurat ovat kohdanneet vain 19 kertaa ja kolmesti Valioliigan aikakaudella. Kahdella voitollaan ja tasapelillä etu on Unitedilla, etenkin kun voitimme edellisen Old Traffordilla käydyn yhteenoton 2-0.

Parhaat vedot

Robin van Persie tekee maalin, 1,60. RVP on luvannut tehdä tässä ottelussa maalin Stretford Endin päätyyn, enkä kyseenalaista häntä. Maali olisi täydellinen lahja faneille ja Sir Alexille.

Yli 3,5 maalia, 2,20. Joukkue haluaa jättää hyvästit managerilleen ainoalla oikealla tavalla, joten maaleja on lupa odottaa. Edellisessä ottelussaan kolme maalia tehnyt Swanseakin voi päästä osingolle.

United johtaa sekä tauolla että ottelun päätteeksi, 1,65. United haluaa ottaa pelin alusta asti haltuunsa, enkä usko ryhmän menettävän johtoasemaa.

Tulosveikkaus: Manchester United 3-1 Swansea (10.50)

Oletettu avaus

Swansea-näkökulma: James White, SCFC2

Kokoonpano

Jokainen haluaisi pelata Fergusonin viimeisessä kotiottelussa, mutta loukkaantumiset pakottavat osan pelaajista sivuun. Maalivahti Michel Vorm ja laitapakki Angel Rangel ovat sivussa. Chico Floresin ja maalitykki Michun pelikunto on kysymysmerkki. Gerhard Tremmel on loistava tuuraaja Vormille ja laitapakkiosastollekin on tuuraajia, kun Neil Taylor on palannut oltuaan pitkään sivussa. Avauksessa nähtäneen sekä Nathan Dyer, Pablo Hernandez että Wayne Routledge. Mutu-tuntumalta uskon Michun olevan avauksen kunnossa.

Vire

Liigacup-voiton jälkeen Jacks on pelannut varsin keskinkertaisesti. Se johtuu kuitenkin paljolti turvallisesta liigasijoituksesta ja siitä, että kolmesta mahdollisesta pokaalista seura voitti yhden. Manageri Michael Laudrup korostaa aina intensiteettitason viimeistä 5-10 prosenttia. Ne prosentit ovat viime otteluissa loistaneet poissaolollaan. Toki takana on vaikeita otteluitakin.

Aiemmat kohtaamiset

Viime kauden vastaavassa ottelussa Swansea iskettiin avausjaksolla varsin helposti kanveesiin. Swans nappasi aiemmin tällä kaudella kaikkien aikojen ensimmäisen Valioliiga-pisteensä Unitedia vastaan. Olosuhteet huomioiden pistepotin kartuttamisesta tulee kuitenkin sunnuntai-iltana vaikeaa.

Parhaat vedot

Swansea voittaa, 10,50. Kaikki odottavat helppoa voittoa Unitedille, mutta Swansilla ei ole minkäänlaisia paineita. Koko ottelussa on juhlan tuntua, ja kerroin on vähintäänkin maistuva.

Yli 3,5 maalia, 2,20. Odotan maalirikasta ottelua ja kerroin on melko hyvä.

Ashley Williams tekee maalin, 22,00. Isokokoinen puolustaja ei ole osunut tällä kaudella kertaakaan. Nyt olisi hyvä aika rokottaa erikoistilanteesta.

Tulosveikkaus: Manchester United 3-1 Swansea (10.50)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!