Manchester United-Tottenham: faniennakko


Manchester United: Chudi Onwuazor, The Busby Way.


Vire

Viime sunnuntain esitys Liverpoolia vastaan ei ollut tarpeeksi hyvä. Sir Alex Fergusonin miehistön on parannettava. United oli pitkiä pätkiä Liverpoolia huonompi Anfield Roadilla, mutta ennen Spurs-ottelua kauden avaus Evertonia vastaan on ainoa voitoton ottelumme. Edellinen tappiomme Old Traffordilla Valioliigassa oli shokeeraava 2-3-tappio Blackburnille uutenavuotena. Tottenham-ottelun alla olo on siis luottavainen.

Loukkaantumiset

Nemanja Vidic kävi polvileikkauksessa tällä viikolla. Rio Ferdinand ja Jonny Evans muodostanevat toppariparin. Antonio Valencia saattaa joutua jättämään pelin väliin nilkkakolhun takia, mutta Wayne Rooneyn paluu on hieno asia. Hyökkäyksessä Robin van Persie, Rooney, Shinji Kagawa ja Nani aiheuttanevat vaikeuksia Tottenhamille.

Aiemmat kohtaamiset

United pärjää yleensä hyvin Spursia vastaan: edellisestä 22 kohtaamisesta 17 voittoa. Tottenhamin edellinen voitto Old Traffordilta on vuodelta 1989, joten United on suosikki.

Parhaat vedot

Wayne Rooney tekee maalin, 2,00. Rooney pelasi hyvin viikolla, mikä tietää ongelmia Spursille. Hyökkääjä on tehnyt maalin seitsemässä kahdeksasta edellisestä Spurs-ottelustaan.

Manchester United voittaa päästämättä maalia, 2,80. United-puolustuksessa on edelleen kysymysmerkkejä, mutta tämä on hyvä kerroin ilman Vidiciäkin.

Yli 2,5 maalia, 1,62. Kerroin ei ole erikoinen, mutta näissä otteluissa nähdään yleensä maaleja.

Tulosveikkaus

Man United 3-1 Tottenham (12.50)

Oletettu avaus:


Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog.

Kokoonpano

Suurin ongelma on vasemman pakin paikka. Kolmea pelaajaa on peluutettu väärällä pelipaikalla, koska Benoit Assou-Ekotto on loukkaantuneena sivussa. Jan Vertonghen on todennäköisin ehdokas, vaikka hyvän pelaajan siirto laitaan heikentää keskuspuolustusta. Ylempänä Emmanuel Adebayor näyttää pääsevän kuntoon, mutta on epätodennäköistä, että Andre Villas-Boas siirtäisi kovavireisen Jermain Defoen penkille.

Vire

Spursin vire on aivan kelvollinen saatuun kritiikkin nähden. Viikon Carlisle-voitto venytti tappiottoman putken kaikissa kilpailuissa kuuteen otteluun. Joukkue on hitsautumassa yhteen uuden valmentajan alaisuudessa. Viime aikojen otteiden perusteella olisimme todella optimistisia, jos seuraava ottelu pelattaisiin missä tahansa muualla kuin Old Traffordilla.

Aiemmat kohtaamiset

Spurs ei ole voittanut Old Traffordilla sitten vuoden 1989, jolloin Gary Linekerin laukaus boksin ulkopuolelta (kyllä, ihan oikeasti) varmisti 1-0-voiton. Sittemmin mukaan on saatu pari tasapeliä, joista mainitsemisen arvoinen on vuoden 2005 maaliton tasapeli, jossa nähtiin Pedro Mendesin "haamumaali". Muuten tämä ottelupari on tarjonnut 23 vuotta tuskaa. On kivaa olla optimisti, mutta tilaston on vaikea nähdä kaunistuvan tänä viikonloppuna.

Parhaat vedot

Jermain Defoe tekee maalin, 3,75. Hyökkääjä on tehnyt neljä maalia viidessä liigaottelussa, päälle kaksi maalia maaotteluissa Englannille.

Tasapeli tauolla, Man United voittaa, 4,70. Spurs on päässyt muutamaan otteeseen aikaiseen johtoon tässä ottelussa. Tasapeli tauolla on hyvin mahdollinen.

Yli 2,5 maalia, 1,62. Tämän viikon pankki. Toivottavasti me teemme osan näistä maaleista.

Tulosveikkaus

Manchester United 3-1 Tottenham (12.50)

Oletettu avaus: