Mikä on Luis Suarezin seuraava osoite?


Voi Susan Black -parkaa, joka sattuu olemaan Liverpoolin uunituore tiedotuspäällikkö. Muste Blackin työsopimuspaperissa ehti tuskin kuivua ennen kuin eräs tähtipelaaja upotti hampaansa Branislav Ivanovicin käteen. Viime päivinä Blackille on varmaankin kehittynyt varsin hyvä käsitys siitä, miltä palomiehestä tuntuu.

Suarez on valinnut sanansa oikein tapauksen jälkeen. Hän käyttänyt avainsanoja "pahoittelut", "käytös" ja "Hillsborough" sellaisessa järjestyksessä, joka on sekä kieliopin että imagon kannalta järkevä. Englannin jalkapalloliitto palkitsi kuitenkin tempun kymmenen ottelun pelikiellolla. Seuran suunnalta huhuillaan, että Suarez kokee olevansa englantilaisen jalkapallon uhri. Tämä, ja se, että Liverpool ei yllä Mestarien liigaan, voi viedä hyökkääjän uusille laitumille tulevana kesänä.

Ottajia kyllä olisi. Barcelona (kerroin Suarezin hankinnalle 5,00) saattaisi tarvita uutta kipinää, sillä Alexis Sanchez ja David Villa onnistuvat vain ajoittain. Kuvittele Suarezin liukkaus ja Lionel Messi samaan pakettiin. Sen jälkeen rangaistuspilkulla käytäisiin joka viikko.

Myös Bayern Münchenin (7,00) uskotaan olevan kiinnostunut, sillä tuleva valmentaja Josep Guardiola kuuluu tiettävästi Suarezin ihailijoihin. Pelaajaa haaste varmasti kiinnostaisi, mutta mihin Bayern tarvitsee Suarezia? Saksalaisten rinki on leveä jo ennen Mario Götzen (ja mahdollisesti Robert Lewandowskin) saapumista. Myös Paris Saint-Germainilla (8,00) on kyllä tarpeeksi riihikuivaa, jos ranskalaiset herkuttelevat ajatuksella Suarezista ja Zlatan Ibrahimovicista samassa joukkueessa.

Muut vaihtoehdot näyttävät epätodennäköisemmiltä. Juventuksella (15,00) ei välttämättä ole tarpeeksi pätäkkää Suarezin ostamiseen. AC Milan (30,00) ja Monaco (40,00) eivät ole niin houkuttelevia vaihtoehtoja kuin joitakin vuosia sitten. Myös Suarezin matka Venäjälle Anzhin (20,00) tai Zenitin (80,00) riveihin näyttää epätodennäköiseltä.

Suarez saattaa tosin jatkaa Valioliigassa. Todennäköisimmin Suarez jatkaa Liverpoolissa (1,33), mutta moni seura etsii hyvää hyökkääjää - niiden joukossa Manchester City (8,50), Chelsea (50,00), Arsenal (80,00) ja jopa Manchester United (100,00).

Missä Luis Suarez pelaa ensi kaudella? Lyö vetoa täällä!