Newcastle-Arsenal: faniennakko


Newcastle-näkökulma: Mark Jensen, The Mag 

Kokoonpano

Sylvain Marveaux, Cheick Tiote ja Steven Taylor ovat pelikunnossa. Davide Santon, Moussa Sissoko, Massadio Haidara ja Shola Ameobi ovat puolestaan lähes varmasti sivussa. Tim Krul on loukkaantunut ja Rob Elliot pelikiellossa, joten tolppien välissä 20 vuotta seuraa palvellut Steve Harper pääsee jättämään kunnon hyvästit.

Vire

Vieraissa on sujunut hyvin, ja Newcastle onkin hakenut tasapelipisteet West Hamin ja West Bromwichin kotiluolista sekä voiton QPR:n stadionilta. Kotona puolestaan pelit ovat olleet katastrofaalisia: Liverpool- ja Sunderland-otteluista tuli käkättimeen maalierolla 0-9.

Edelliset kohtaamiset

Kuudesta edellisestä St. James' Parkilla pelatusta kohtaamisesta neljä on päättynyt tasan. Joukkoon mahtuu legendaarinen 4-4-tasuri. Edellinen kotivoitto on kuitenkin seitsemän kauden takaa.

Parhaat vedot

Tilanne tauolla 0-0, 3,80. Arsenalin puolustus on vieraspeleissä ilkeimmillään, ja Newcastle pyrkii kaikin voimin välttämään kuuden päästetyn maalin katastrofin.

Cheick Tiote saa keltaisen kortin, 2,80. Tioten peliesitykset ovat heikentyneet, mutta yksi asia ei muutu: miehen kyky napsia varoituksia.

Hatem Ben Arfa tekee avausmaalin, 11,50. Ranskalainen hoiteli viime viikolla rangaistuspotkun, joten kerroin on nyt erityisen houkutteleva.

Tulosveikkaus: Newcastle 0-0 Arsenal (19.00)

Oletettu avaus


Arsenal-näkökulma: James McNicholas, Gunnerblog

Kokoonpano

Kolmen ottelun pelikieltonsa sovittanut Olivier Giroud on taas mukana. Hän korvannee Lukas Podolskin, joka varmasti ihmettelee, että Wigan-ottelun kaksi maalia eivät välttämättä riitä avaukseen. Vasemman pakin paikalle Arsene Wenger tekee valinnan Nacho Monrealin ja Kieran Gibbsin välillä. Vieraspeleissä paikka on yleensä ollut Monrealin, mutta Gibbs on tällä hetkellä iskussa. Pohjevaivainen Mikel Arteta on sivussa, joten Jack Wilshere piipahtaa vielä keskikentällä ennen tulevaa nilkkaleikkaustaan.

Vire

Arsenal on loistavassa tikissä. Valioliigassa olemme pelanneet yhdeksän tappiotonta ottelua putkeen ja voittaneet neljä edellistä vieraspeliä. Voitto sunnuntaina riittää varmasti neljän parhaan joukkoon, ja nousu jopa kolmanneksi on mahdollinen.

Edelliset kohtaamiset

Arsenal murskasi Newcastlen edellisessä kohtaamisessa 7-3. Tulos tosin hieman mairittelee Gunnersia, joka päästi kolme osumaa ennen kuin vastustaja väsähti. Pelissä on paikka Mestarien liigaan, joten kukaan ei toivo yhtä hermojaraastavaa kamppailua tällä kertaa.

Parhaat vedot

Olivier Giroud tekee avausmaalin, 6,00. Giroud on täynnä näyttöhaluja pelikieltonsa jälkeen. Kotiottelussa Newcastlea vastaan hän osui kahdesti.

Arsenal tekee avausmaalin, 1,38. Arsenal aloittaa tätä nykyä ryminällä. Manchester Unitedia, QPR:ää ja Wigania vastaan verkko soi heti alussa.

Lukas Podolski tekee viimeisen maalin, 6,00. Podolski pudonnee Giroud'n tieltä penkille, mutta Wigan-ottelun perusteella saksalaisen ase on kalibroitu kohdalleen. Jos Podolski tulee kentälle, uskon hänen pelaavan hyvin.

Tulosveikkaus: Newcastle 1-3 Arsenal (12.00)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!