Newcastle-Everton: faniennakko


Newcastle: Mark Jensen, The Mag

Kokoonpano

Jää nähtäväksi, miten Demba Ba'n kohdalla käy, mutta muuten näyttää hieman paremmalta kuin aiemmin. Mike Williamson on sovittanut pelikieltonsa ja Vurnon Anita todennäköisesti toipunut loukkaantumisesta. Danny Simpsonin varvasmurtuma on kuitenkin iso takaisku ainakin lyhyellä aikavälillä. Williamson ja Anita vahvistavat joukkuetta, mutta tuore hankinta Mathieu Debuchy ei ehdi vielä mukaan.

Vire

Kaivatun QPR-voiton jälkeen Newcastle on tehnyt ison kasan maaleja (6) Old Traffordilla ja Emiratesilla. Valitettavasti omiin on mennyt 11 palloa. Evertonia vastaan pelin luulisi olevan varovaisempaa.

Edelliset kohtaamiset

Vierailut Goodison Parkille ovat yleensä olleet vaikeita, mutta edellisestä 11 Toffees-kotiottelusta Newcastle on hävinnyt vain yhden. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Harakoiden niukkaan 2-1-voittoon.

Parhaat vedot

Newcastle voittaa, 3,05. Kova kerroin kotivoitolle.

Papiss Cisse tekee avausmaalin, 7,25. Demba Ba'ta saatetaan lepuuttaa, joten Cisse on hyökkäyksen ykkösnimi.

Vurnon Anita tekee maalin, 10,50. Tässä ottelussa Anita pelannee normaalia hyökkäävämmässä roolissa.

Tulosveikkaus: Newcastle 2-1 Everton (11.50)

Oletettu avaus


Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey.

Kokoonpano

Marouane Fellaini on sovittanut kolmen ottelun pelikieltonsa, mikä helpottaa David Moyesin huolia keskikentän osalta. Darron Gibson ja Kevin Mirallas missaavat pelin. Viikonlopun Chelsea-kotitappion jälkeen voittopaineet kasautuvat Evertonin niskaan.

Vire

Vire on hyvä, vaikka edellisessä ottelussa hävisimmekin kotona ensi kertaa sitten maaliskuun. Joulunaikana Everton otti kuusi pistettä yhdeksästä mahdollisesta, ja Fellainin paluu vain parantaa asioita. Ainoa selkeä huolenaihe on Nikica Jelavicin kuiva kausi. Hyökkääjä on epäonnistunut useissa hyvissä tekopaikoissa eikä tunnu onnistuvan maalinteossa millään tällä hetkellä.

Edelliset kohtaamiset

Viime kausi päättyi Evertonin 3-1-voittoon Newcastlesta. Tälläkin kaudella olisi pitänyt tulla kolme pistettä. Maaliviivateknologian puuttuminen vei kuitenkin voiton ja joukkueen oli tyytyminen 2-2-pistejakoon. Maaleja on odotettavissa tälläkin kertaa, sillä kummankaan puolustus ei vakuuta.

Parhaat vedot

Marouane Fellaini tekee maalin, 3,20. Pelaaja on aina vaarallinen ja nyt myös tuoreena pelikieltonsa jäljiltä.

Steven Pienaar tekee maalin, 6,00. Eteläafrikkalainen on loistovireessä.

Yli 3,5 maalia, 2,90. Kummankin joukkueen puolustuksella on heikkoutensa.

Tulosveikkaus: Newcastle 1-3 Everton (18.00)

Oletettu avaus