Newcastle-Liverpool: 10 tilastoa


10. Liverpool on voittanut Newcastlen 74 kertaa. Tasapeliin joukkueet ovat päätyneet 38 kertaa, Newcastle on voittanut 42 kohtaamista. Seurat iskivät yhteen ensimmäisen kerran jo marraskuussa 1893. Liverpoolin voiton kerroin on lauantaina 1,82.

9. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Liverpoolin 6-0-voittoon. Daniel Sturridge osui tuolloin kahdesti kuuden minuutin sisään. Kerroin sille, että Liverpool voittaa molemmat puoliajat, on 2,80.

8. Newcastle on kuitenkin voittanut kaksi kolmesta edellisestä Liverpool-kotiottelustaan. Kotivoiton kerroin on 4,25.

Tässä kohokohdat Liverpoolin legendaarisesta 4-3-voitosta huhtikuussa 1996:

7. Daniel Sturridge johtaa Valioliigan maalipörssiä kuudella maalillaan. Hän on tämän kauden 11 ottelussaan seura- ja maajoukkueessa jäänyt maaleitta vain kolmesti. Hyökkääjän maalikerroin on 2,20.

6. Joukkueet ovat pelanneet yhteensä vain yhden tasapelin tahoillaan 13 edellisessä ottelussaan. Tuplamahdollisuuskohteessa koti- tai vierasvoitto antaa kertoimen 1,26.

5. Loic Remy on tehnyt viisi maalia kolmessa ottelussa Newcastlen paidassa. Viime kaudella hän teki QPR:n paidassa kuusi maalia 14 ottelussa. Ranskalaisen maalikerroin on 3,00.

4. Liverpoolin Luis Suarez on puolestaan tehnyt kolme maalia tämän kauden kolmessa ottelussaan. Edellisellä Koillis-Englannin visiitillään Sunderlandia vastaan syyskuussa Suarez osui kahdesti. Uruguaylaisen avausmaalikerroin on 4,20.

3. Newcastlen tämän kauden maaleista 57 prosenttia on tehty rangaistusalueen ulkopuolelta. Hatem Ben Arfan maalikerroin on 4,40.

2. Newcastle laukoo keskimäärin 16,1 laukausta ottelussa. Lukema on Valioliigan kolmanneksi suurin. Kerroin sille, että Newcastle tekee vähintään kaksi maalia, on 3,00.

1. Steven Gerrard teki kaksi viikkoa sitten Crystal Palacen verkkoon kauden ensimmäisen maalinsa. Tällä viikolla hän osui Englannin maajoukkueen paidassa. Keskikenttäpelaajan maalikerroin on 3,95.

Lyö vetoa ottelusta täällä!