Newcastle-Liverpool: 10 tilastoa


10. Viime kauden vastaava ottelu päättyi 2-2. Kyseessä oli ensimmäinen kerta yhdeksään otteluun, kun joukkueet päätyvät tasapeliin St. James' Parkilla. Tänään pistejaon kerroin on 3,60.

9. Joukkueiden edellisen, toukokuussa pelatun kohtaamisen Liverpool voitti 2-1. 12 edellisestä kohtaamisesta Pool on voittanut kahdeksan. Liverpoolin voiton kerroin on 1,98.

8. Newcastle on kolmen ottelun voittoputkessa ensi kertaa sitten marraskuun 2013. Ennen tätä putkea Harakat pelasi kuusi ottelua ilman voittoa. Kotivoiton kerroin on 3,65.

7. Liverpool on voittanut yhdeksästä viime ottelustaan vain kolme. Tämän jakson aikana se on jäänyt kolmesti maaleitta. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,81.

6. Mario Balotelli teki viikolla Liigacupin Swansea-ottelussa toisen maalinsa Liverpoolin paidassa. 12 ottelua punaisissa pelannut Balotelli laukoo keskimäärin 4,6 kertaa per ottelu. Valioliigassa vain Sergio Agüeron lukema on suurempi. Balotellin maalikerroin on 2,65.

5. Moussa Sissoko teki viikolla ensimmäisen maalinsa Newcastlessa, kun Magpies voitti Manchester Cityn Liigacupissa 2-0. Ranskalaisen maalikerroin on 6,50.

Kooste Liverpoolin 6-0-voitosta Newcastlesta huhtikuussa 2013:

4. Liverpool laukoo Valioliigassa keskimäärin eniten (16 kertaa per ottelu) Manchester Cityn (17,4) jälkeen. Kerroin sille, että Liverpool voittaa molemmat puoliajat, on 5,75.

3. Vain kahdella Valioliigan pelaajalla on tilillään enemmän purkuja kuin Liverpoolin Martin Skrtelillä (11). Skrtelin 11 ottelusta Liverpool on kuitenkin pitänyt nollan vain yhdessä. Yli 1,5 Newcastlen maalin kerroin on 2,80.

2. Newcastle ei ole tehnyt tällä kaudella Valioliigan ottelussa maalia ensimmäisen vartin aikana. 1-0-vierasjohto tauolla antaa kertoimeksi 4,40.

1. Liverpool taas laukoo ensimmäisen vartin aikana keskimäärin enemmän (neljä kertaa) kuin mikään muu Valioliigan joukkue. Kerroin sille, että ensimmäisen 15 minuutin aikana tehdään maali, on 3,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!