Newcastle-Liverpool: faniennakko


Newcastle United: Mark Jensen, The Mag

Kokoonpano

Loukkaantumistilanne on hieman epäselvä. Cheick Tiote, Hatem Ben Arfa ja Fabricio Coloccini ovat jo mukana harjoituksissa, mutta on epäselvää, ovatko miehet avauskokoonpanon kunnossa. Uskon Tioten olevan avauksessa ja Ben Arfan tuovan vaihtoehdon penkiltä. Tim Krul, Sylvain Marveaux ja Davide Santon ovat varmasti sivussa.

Vire

West Bromwich-tasapeli oli nyky-Newcastlen koko kuva: joukkue oli avausjaksolla loistava, mutta toisella puoliajalla kesy. Katastrofaalisen Sunderland-tappion jälkeen tasapelipiste sentään esti dominoefektin.

Edelliset kohtaamiset

Newcaste ei ole voittanut Valioliiga-ottelua Anfield Roadilla lähes 20 vuoteen ja on ollut välillä kotonaankin hätää kärsimässä Liverpoolia vastaan, mutta voitto lauantaina olisi itse asiassa Unitedin kolmas peräkkäinen kotivoitto punaisista. Viime kauden vastaavassa ottelussa Papiss Cissen kaksi maalia toivat täyden pistepotin.

Parhaat vedot

Newcastle voittaa, 2,95. Panokset ovat edelleen suuret, odotan sen näkyvän pelissä.

Taukotasapeli/Newcastle voittaa, 7,50. Liverpool lienee alussa vahva, mutta nappaamme voiton toisella jaksolla.

Yli 4,5 maalia, 6,00. Toivon avoimempaa jalkapalloa kuin mitä St. James' Parkilla on viime aikoina nähty.

Tulosveikkaus: Newcastle 3-2 Liverpool (28.00)

Oletettu avaus

Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop

Kokoonpano

Joe Allen on sivussa loppukauden, mutta harjoituksiin palannut Fabio Borini voi olla jo penkillä. Martin Kellyn toipuminen on hyvässä vauhdissa, mutta manageri Brendan Rodgers on vihjannut, ettei Kelly pelaisi enää tällä kaudella. Reisivaivaisena sivussa ollut Raheem Sterling saattaa pelata lauantaina. Luis Suarez aloittaa kymmenen ottelun pannansa.

Vire

Liverpool on jäänyt voitotta kolmesti peräkkäin. Everton on nyt neljä pistettä edellä, ja naapurin kiinnisaaminen on hankalaa, kun pelejä on jäljellä enää neljä. Newcastle-ottelu on pakkovoitto, jos Pool haluaa pelata Eurooppa-liigan paikasta. Suarez oli huippuvireessä, joten hän on iso menetys. Sekä Philipe Coutinho että Daniel Sturridge ovat kuitenkin astuneet esiin viime viikkoina.

Edelliset kohtaamiset

Olemme kohdanneet Newcastlen 136 kertaa ja voittaneet otteluista 75. Marraskuussa Anfield Roadilla Yohan Cabaye vei Newcastlen johtoon, mutta Suarez tasoitti ja pisteet jaettiin.

Parhaat vedot

Liverpool voittaa, 2,35. Kolmen tasapelin jälkeen tästä pelistä on saatava voitto.

Daniel Sturridge tekee maalin, 2,70. Sturridge on ykköshyökkääjä, kun Suarez on sivussa.

Liverpool pitää nollan, 3,35. Newcastle ei ole viime aikoina maaleilla juhlinut.

Tulosveikkaus: Newcastle 0-1 Liverpool (9.25)
 
Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!