Newcastle-Manchester City: faniennakko


Newcastle: Mark Jensen, The Mag

Kokoonpano

Kaikki odottavat uutisia Hatem Ben Arfasta. Alan Pardew'n mukaan Ben Arfan takareisi vihoittelee edelleen, joten päätös venyy aivan ottelun kynnykselle. Kukaan muu loukkaantumislistalta ei tule toipumaan vielä tähän peliin.

Vire

Peliesitykset ovat parantuneet hieman viime aikoina, mutta yksi voitto kymmeneen viime otteluun ei ole hyvä saldo. Newcastlen akilleen kantapää on ollut helppojen maalien päästäminen.

Edelliset kohtaamiset

Bobby Robsonin aikana City oli Newcastlelle suupala, mutta sittemmin pelit ovat menneet surkeasti. Viidestä viime kohtaamisesta olemme saaneet yhden tasapelipisteen. Michael Owen teki meidän edellisen voittomaalimme Cityä vastaan kaudella 2005-06.

Parhaat vedot

Vurnon Anita tekee maalin, 14,00. Anita parantaa koko ajan ja nousee keskikentältä yhä hanakammin.

Alle 0,5 maalia ensimmäisellä puoliajalla, 2,95. Newcastle on tehnyt erittäin vähän maaleja avausjaksolla. Nyt lähdetään puolustuksen kautta.

Puoliaika/lopputulos-kohteeseen yhdistelmä tasapeli/Newcastle voittaa. Uskon, että puolustamme hyvin ja niittaamme voittomaalin toisella puoliajalla.

Tulosveikkaus: Newcastle 1-0 Manchester City (15.00)

Manchester City: Ric Turner, Blue Moon MCFC

Kokoonpano

Kapteeni Vincent Kompany tuskin pelaa, sillä hän jätti derbyssä kentän nivusvaivaisena. James Milner, Aleksandar Kolarov ja Micah Richards ovat yhä sivussa. Gareth Barry on yhden ottelun pelikiellossa, koska hänen väitetään solvanneen erotuomari Mark Clattenburgia. Javi Garcia on todennäköisin korvaaja. Viime viikonloppuna Carlos Tevez pelasi hyvin, joten odotan näkeväni hänet avauksessa Mario Balotellin tilalla.

Vire

Peräkkäiset tappiot Borussia Dortmundille ja kilpailija Unitedille eivät vielä aiheuta kriisiä, mutta Roberto Mancini haluaa takaisin voittojen tielle St. James Parkilla. City on voittanut vain yhden kuudesta viime ottelustaan kaikissa kilpailuissa. Joukkue näyttää varjolta siitä ryhmästä, joka voitti liigan keväällä.

Edelliset kohtaamiset

165 Newcastle-kohtaamisen kokonaissaldomme on 57 voittoa, 38 tasapeliä ja 70 tappiota. Tällä hetkellä olemme kuitenkin 11 ottelun tappiottomassa putkessa Harakoita vastaan. Listaan kuuluu viisi vierasmatkaa St. James Parkille. Viime kauden 2-0-vierasvoitto osoittautui tärkeäksi mestaruustaiston kannalta. Yaya Toure oli silloin keskikentän kuningas. Vastaavan suorituksen toistaminen lauantaina on toiveissa.

Parhaat vedot

Yli 3,5 maalia, 2,90. Kumpikin joukkue näyttää haavoittuvaiselta puolustuksessa.

Tasapeli, 3,90. Kotiedun pitäisi johtaa erittäin tasaiseen kamppailuun.

Yaya Toure tekee ensimmäisen maalin, 10,50. Pieni haku, joka ansaitsee pelin.

Tulosveikkaus: Newcastle 2-2 Manchester City (15.00)

Oletettu avaus