Newcastle-Wigan: faniennakko


Newcastle: Mark Jensen, The Mag.

Kokoonpano

Avauskokoonpano valitsee jälleen pitkälti itse itsensä. Jopa James Perchin kaltaisten hyötyvaihtoehtojen peluuttaminen on poissuljettu vaihtoehto, kun keskikenttäpelaaja sai Stoke-ottelussa kauden viidennen varoituksensa. Shola Ameobi saattaa olla vaihtopenkkikunnossa, mutta Hatem Ben Arfalle ilta tulee kaikella todennäköisyydellä liian nopeasti vastaan.

Vire

Esitys viime keskiviikkona Stoken vieraana oli jo aiempaa parempi, mutta tappio oli jo neljäs peräkkäinen. Kaikki ottelut ovat etukäteen olleet hyvinkin voitettavissa. Jos tänään tulee tappio, se on ensimmäinen kerta koskaan, kun Newcastle on hävinnyt Valioliigassa viidesti peräkkäin. Se kertoo kaiken siitä, missä Harakat menee tällä hetkellä.

Edelliset kohtaamiset

Newcastlella on ollut ongelmansa matkoilla Wiganiin, mutta St. James Parkilla tarina on erilainen. Kotisaldo Wigania vastaan on tappioton: neljä voittoa, kaksi tasapeliä Valioliigassa.

Parhaat vedot

Newcastlen voitto nollapelillä, 3,35. Wigan on tehnyt tällä kaudella vain neljä vierasmaalia liigassa. Kunhan Newcastle tekee edes yhden, vedon toteutuminen näyttää hyvältä.

Papiss Cisse tekee avausmaalin, 5,75. Huhut hyökkääjän taantumasta saattavat olla ennenaikaisia. Hieno viimeistely Stokea vastaan voi poikia lisämaaleja.

Newcastle johtaa tauolla, 2,60. Parhaat luovat pelaajamme ovat sivussa, joten ottelun täytyy lähteä hampaat irvessä alkuminuuteista lähtien.

Tulosveikkaus: Newcastle 2-0 Wigan (10.00)

Oletettu avaus

Wigan

Kokoonpano

Laticsilla on loukkaantumiskriisin poikasta: pelintekijä Shaun Maloney ja puolustajat Ivan Ramis ja Antolin Alcaraz ovat edelleen sivussa, Gary Caldwellin pelaaminen on erittäin epävarmaa. Keskikentälle Ben Watsonin loukkaantumista paikkaamaan nostettu David Jones saattaa myös olla sivussa. Viime viikolla Readingin verkkoon hattutempun tehnyt Jordi Gomez jatkanee hyökkäävänä keskikenttämiehenä.

Vire

Roberto Martinezin miesten viime viikot ovat olleet ailahtelevia. Voitot Readingista ja Tottenhamista nostivat tunnelmia, mutta hampaattomat esitykset liigacupissa Bradfordia ja liigassa West Bromwichia vastaan huolestuttavat. Edessä on ottelut QPR:ää ja Norwichia vastaan, joten joulukuu voi olla Wiganille elintärkeä.

Edelliset kohtaamiset

Viime kauden 0-1-tappio Tynesidella oli ymmärrettävä, mutta Wigan maksoi kalavelat korkoineen murskaamalla Newcastlen kotonaan 4-0. Tuolloin sittemmin seurasta lähtenyt Victor Moses oli voiton avainmies, mutta Wigan saa joka tapauksessa siitä voitosta uskoa tähän iltaan.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,70. Harakoiden puolustus ei ole tänä vuonna ollut parhaimmillaan, joten Wigan tekee tästä pelin.

Jordi Gomez tekee maalin, 4,75. Espanjalainen oli viime viikolla tappavassa vireessä.

Tasapeli, 3,40. Newcastlelle ei tule helppoa iltaa viime aikojen perusteella. Tasapeli on looginen valinta.

Tulosveikkaus: Newcastle 1-1 Wigan (6.75)

Oletettu avaus