Norwich-Sunderland: faniennakko


Norwich: Matt, Holtamania.

Kokoonpano

Viikon isoin uutinen on John Ruddyn tuleva, jopa kolmen kuukauden mittainen poissaolo. Mark Bunn jatkaa siis maalissa. Ryan Bennett jatkanee topparina, kun Michael Turner parantelee kolhuaan. Parin tasapelin jälkeen muutoksia voi tulla keskikentälle. Alisuorittanut Anthony Pilkington saattaa tehdä tilaa Ryan Bennettille. Manageri Chris Hughton on osoittautunut kuitenkin melko konservatiiviseksi. Kun takana on seitsemän tappiotonta ottelua, muutokset pidettäneen minimissä.

Vire

Olemme hyvässä tikissä etenkin kotona, jossa olemme voittaneet kolme ottelua peräkkäin - joka kerta numeroin 1-0. Tappioton putki on seitsemän ottelun pituinen (kahdeksan liigacup mukaanlukien), joten asiat ovat ehdottomasti parantuneet alkukauden nöyryytysten jälkeen. Taktiikkamme on näköjään voittaa kotona ja pelata tasapelejä vieraissa, joten odotan hieman hyökkäävämpää otetta kuin Southamptonissa.

Edelliset kohtaamiset

Viime kausi meni tasan, kun kumpikin voitti kotonaan. Veimme Steve Brucen huonoa Sunderlandia miten halusimme, mutta toisaalta Martin O'Neillin Sunderland dominoi meitä vastaan myöhemmin. Sittemmin joukkueemme on muuttunut aika paljon. Vierasotteluun verrattuna avauksessa ei ole montaa samaa pelaajaa, joten toivottavasti joukkueella on tuoreutta ja uusia ideoita O'Neillin ryhmän kaatamiseen.

Parhaat vedot

Alle 2,5 maalia, 1,65. Kumpikaan joukkue ei varsinaisesti tykittele maaleja. Tämä on ottelun selvin valinta.

Norwichin voitto nollapelillä, 3,20. Norwich on pitänyt nollan jaetusti useiten liigassa. Viimeiset kotiottelumme ovat päättyneet 1-0, joten tämä on hyvä valinta.

Ei maalia välillä 00:00-29:59, 1,65. Ottelusta tulee todennäköisesti tiukka ja vähämaalinen. Teemme useimmat maalimme toisella jaksolla, joten lyön vetoa aikaista avausmaalia vastaan.

Tulosveikkaus: Norwich 1–0 Sunderland (6.75)

Oletettu avaus


Sunderland
: Martyn McFadden, A Love Supreme.

Kokoonpano

Pelaajia putoilee jonkin verran: sekä John O'Shea että kapteeni Lee Cattermole ovat saaneet kolhuja viime viikkoina. Kummankin loukkaantuminen on iso isku, sillä heidän korvaajansa ovat kokematon Matt Kilgallon ja mielipiteitä jakava Jack Colback. Voittomahdollisuutemme heikkenevät vammojen myötä.

Vire

Tiistain QPR-ottelun esitys oli surkea. Yksinkertaisesti kamala. Joukkueelta puuttuu luovuutta ja toivomme hartaasti, että Martin O'Neill löytää asiaan pian ratkaisun. Jos niin ei käy, tällä tahdilla edessä on potkut. En ala luetella tilastoja, mutta putoamisviiva on hyvin lähellä. Se ei ole riittävän hyvä suoritus näin hyvällä joukkueella.

Edelliset kohtaamiset

Viime kaudella hävisimme vieraissa Norwichille 1-2, kun Steve Bruce sinetöi kohtaloaan huonolla jalkapallolla ja samanlaisilla tuloksilla. Kuulostaako tutulta? Kotiottelu oli aivan eri laulu. Fraizer Campbell teki huikean maalin ja Stephane Sessegnon pelasi ikimuistoisen ottelun, kun voitimme 3-0. Se oli O'Neillin aikakauden aallonharja. Rukoilemme, että esitys toistuu.

Parhaat vedot

Carlos Cuellar tekee maalin, 18,00. Puolustaja on alati vaarallisempi erikoistilanneuhka.

Steve Morison tekee avausmaalin, 6,75. Norwich-hyökkääjä ei ole onnistunut tällä sesongilla, mutta viime kauden vastaavassa ottelussa hän teki voittomaalin.

Alle 2,5 maalia, 1,65. Kerroin ei ole valtava, mutta molemmat joukkueet ovat vähämaalisia.

Tulosveikkaus: Norwich 1-1 Sunderland (6.50)

Oletettu avaus