QPR-Liverpool: 10 tärkeää tilastoa


10. Queens Park Rangers on voittanut vain kahdeksan 47 ottelustaan Liverpoolia vastaan. Tällä kaudella QPR on voittanut vain yhden liigaottelun. Joukkueen voittokerroin on 4,00.

9. Liverpool on voittanut Rangersin 31 kertaa. Kerroin Poolin voitolle on 1,90.

8. Liverpool on hävinnyt kaksi kolmesta viime liigaottelustaan. Sekä Aston Villa että Stoke iski Liverpoolin maaliin kolme palloa. Kerroin QPR:n maalille kummallakin jaksolla on 5,50.

7. QPR-maalivahti Robert Green jäi tapaninpäivänä ilman nollapeliä jo kahdeksatta kertaa, kun joukkue hävisi West Bromwichille 1-2. Kerroin Liverpoolin onnistumiselle maalinteossa on 1,17.

6. Liverpool hävisi samana päivänä Stokelle 1-3, vaikka piti palloa 62,4-prosenttisesti ja sai kahdeksan kulmapotkua. Liverpoolin 3-1-voiton kerroin on 16,00.

5. Luis Suarez jäi ilman maalia Stokea vastaan. Kahdeksassa viime ottelussa hyökkääjä on tehnyt vain yhden maalin. Uruguaylainen on ottelun suosikki avausmaalin tekijäksi kertoimella 5,00. Suarezin jääminen maalitta antaa kertoimen 1,57.

4. QPR:n jaettu ykköstykki Adel Taarabt on laukonut tällä kaudella neljä maalia. Hyökkääjän maalikerroin on 4,00.

3. Edellisen keskinäisen kohtaamisen voitti Rangers maalein 3-2. Ottelu pelattiin maaliskuussa. Jamie Mackie iski voittomaalin lisäajalla, kun QPR rynnisti voittoon kahden maalin tappioasemasta.

2. QPR voitti tuolloin Liverpoolin ensimmäisen kerran sitten lokakuun 1994 2-1-voiton viisi kohtaamista taaksepäin. 2-1-voiton kerroin on 14,00.

1. Liverpool on pelannut tällä kaudella Lontoossa kolme ottelua, joista saldo on yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Liverpoolin voitto ilman tasapelimahdollisuutta on tarjolla kertoimella 1,36.

Joe Short