QPR-Norwich: faniennakko


QPR

Kokoonpano

Ottelu tulee liian nopeasti vastaan Christopher Samballe, jonka siirto Anzhi Makhachkalasta varmistui torstaina. Ryan Nielsenin lähdön takia Stephane Mbia saattaa tulla puolustuslinjaan, jolloin Fabio jatkaisi keskikentän vasemmalla laidalla. Kärjessä pelaa Loic Remy, jota tukee hyvävireinen Adel Taarabt.

Vire

MK Dons nöyryytti meitä FA Cupissa, mutta muuten Rangers on ihan mukavassa vireessä. Voitimme West Bromwichin ja Chelsean ja saimme tarpeelliset tasapelipisteet Manchester Cityltä ja Tottenhamilta. Joukkue on edelleen sarjajumbona, mutta ilmassa on toivoa.

Edelliset kohtaamiset

QPR on voittanut Norwichin viimeksi vuonna 2008, jolloin Martin Rowlandsin osuma toi kolme pistettä Championshipissä. Kanarianlinnut ovat sittemmin voittaneet kuudesta kohtaamisesta neljä. QPR:n täytyy siis saada trendi poikki viedäkseen kolme pistettä lauantaina.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue EI tee maalia, 1,95. Kumpikaan ei varsinaisesti ammu maaleja liukuhihnalta, joten odotettavissa on tiukka ottelu.

Adel Taarabt tekee maalin, 3,20. Loistava marokkolainen jatkaa hienoa virettään.

Tasapeli tauolla, QPR voittaa, 5,25. Kumpikin joukkue haluaa alussa pitää pelin tasaisena, mutta kotietu puhuu toisella jaksolla.

Tulosveikkaus: QPR 1-0 Norwich (7.75)

Oletettu avaus


Norwich: Matt, Holtamania

Kokoonpano

Joukkue on käytännössä terve. Steven Whittaker oli Tottenham-ottelussa jo penkillä, hän saattaa palata peliin. Loistavasti viikolla pelannut Mark Bunn jatkaa maalilla. Sebastien Bassongin kuntoutuminen tuo tiiviyttä puolustukseen, joka on hieman vuotanut vuodenvaihteen jälkeen.

Vire

Viimeisen kuuden viikon aikana on mennyt kehnosti, mutta Spurs-ottelussa ilmassa oli positiivisia merkkejä. Joulunkin aikana pelasimme tappioista huolimatta hyvin. Chelsea ja Manchester City voittivat meidät vain yhden maalin turvin. Paniikkia aiheuttivatkin huonot pelit West Hamia, Newcastlea ja Liverpoolia vastaan. Toivottavasti edessä on parempia aikoja.

Edelliset kohtaamiset

Olemme pelanneet viime vuosina hyvin QPR:ää vastaan. Viime vuonna Rangers oli yksi harvoista joukkueista, jotka voitimme molemmissa liigakamppailuissa. Molemmat pelit päättyivät 2-1. (Loftus Roadilla Joey Bartonin käsittämätön ulosajo toki auttoi). Aiemmin tällä kaudella päädyimme 1-1-tasapeliin. Voittokaan ei olisi ollut vääryys.

Parhaat vedot

Tasapeli, 2,40. QPR on hyvässä vireessä ja Norwich ei ole yhtä hyökkäävä vieraissa kuin kotona, joten tämä veto houkuttelee.

Alle 2,5 maalia, 1,82. Bassongin läsnäolo vahvistaa puolustustamme, QPR taas saattaa peluuttaa Christopher Sambaa. Kummallakin joukkueella on vaikeuksia maalinteossa.

Luciano Becchio tekee maalin, 3,45. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella Championshipissä 15 osumaa ja syttyy varmasti tähän peliin.

Tulosveikkaus: QPR 1-1 Norwich (6.5)

Oletettu avaus