Queen's Park Rangers-Liverpool: 10 tilastoa


10. Liverpool on voittanut viisi kuudesta edellisestä liigaottelustaan QPR:ää vastaan. Vierasjoukkue on sunnuntainakin suosikki kertoimella 1,54.

9. Näistä kuudesta ottelusta Liverpool on pitänyt maalinsa puhtaana neljässä. Vierasvoitto nollapelillä antaa kertoimen 2,80.

8. Liverpool on kuitenkin pitänyt nollan vain kerran 13:ssa edellisessä liigapelissään. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,64.

7. QPR on hävinnyt viisi edellistä sunnuntaina pelattua Valioliigan otteluaan. Kotivoiton kerroin on 5,80.

6. Harry Redknappin alaisuudessa QPR on voittanut 32:sta Valioliigan ottelustaan vain viisi. Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,12.

5. Liverpool on voittanut 10 edellisestä liigaottelustaan vain neljä. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 2,10.

4. Liverpool on tehnyt maalin yhtä vaille kaikissa 15:stä edellisestä Lontoossa pelatusta liigaottelustaan. Yli 3,5 vierasmaalin kerroin on 5,75.

3. Southamptonista kesällä Liverpooliin siirtynyt Rickie Lambert ei ole vielä tehnyt maalia uuden seuransa paidassa. Tänään Lambertin maalikerroin on 2,33.

2. Charlie Austin on tehnyt tällä kaudella kaksi liigamaalia. Viime kaudella hän osui 20 kertaa kaikissa kilpailuissa. QPR-hyökkääjän avausmaalikerroin on 7,50.

1. Mario Balotelli on tehnyt vain yhden maalin 21:ssä edellisessä Valioliigan ottelussaan. Kerroin Balotellin kahden maalin ottelulle on 7,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!