Reading-QPR: 10 tilastoa


10. Reading on hävinnyt yhdeksästä viime ottelustaan kahdeksan. Se on voittanut Valioliigassa viimeksi Sunderlandin helmikuun ensimmäisellä viikolla. Valioliigan jumbon voittokerroin on 2,65.

9. QPR on voittanut koko kaudella vain neljästi, mikä on liigan huonoin lukema. Myös QPR:n kerroin on 2,65.

8. Kävi sunnuntaina miten tahansa, sekä Readingin että QPR:n putoaminen varmistuu matemaattisesti, jos Aston Villa voittaa maanantaina Sunderlandin. Kummallekin täysin turhan tasapelin kerroin on 3,30.

7. Keskikenttäpelaaja Mikele Leigertwood pelasi 131 ottelua QPR-paidassa ennen siirtoaan Readingiin vuonna 2011. Leigertwoodin maalikerroin miehen ex-seuraa vastaan on 7,00.

6. Tämän kauden aiempi kohtaaminen päättyi Loftus Roadilla 1-1. Saman lopputuloksen toistuminen antaa kertoimen 6,75.


5. Harry Redknappin voittoprosentti Valioliigassa QPR:n peräsimessä on huonompi kuin hänen edeltäjillään Mark Hughesilla ja Neil Warnockilla. Readingin voitto tai tasapeli antaa tuplamahdollisuuskohteessa kertoimen 1,48.

4. Royalsin maaliero -28 on Valioliigan huonoin, Rangersin maaliero -27 on jaetusti toiseksi huonoin. Kerroin sille, että kumpikin joukkue tekee maalin, on 1,65.

3. Tammikuussa Marseillesta QPR:ään siirtynyt Loic Remy on tehnyt lontoolaisille viisi osumaa. Ranskalaisen avausmaalikerroin on 6,50.

2. Joukkuetoveri Adel Taarabt on Remyn kanssa tasoissa QPR:n maalipörssin kärjessä. Taarabtin maalikerroin on 3,75.

1. Adam Le Fondre on 12 maalillaan Readingin tämän kauden ykköstykki. Kerroin sille, että hyökkääjä tekee sunnuntain pelin avausmaalin, on 6,00.

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!