Reading-Tottenham: faniennakko


Reading: Dan Wimbush, The Tilehurst End.

Kokoonpano

Reading lähtee otteluun edellisen Chelsea-ottelun kokoonpanolla. Jason Roberts ja Jimmy Kebe ovat edelleen loukkaantuneina sivussa. Olemme pelanneet vain kerran sen jälkeen. Sama kokoonpano pelasi Liigacupissa Peterboroughia vastaan ja uskon Brian McDermottin jatkavan samoilla miehillä edelleen. Jos jotain muutoksia tulee, niin Adam Le Fondre saattaa pelata kärjessä. Tämä tapahtuu, jos McDermott vaihtaa Stamford Bridgellä nähdyn 4-2-3-1-muodostelman 4-4-2:een.

Vire

Ei ole kehumista. Avauskierrokselta saimme tasapelin. Chelseaa vastaan olisimme voineet saada pisteitä ilman ikävää maalivahtivirhettä ja järkyttävää paitsioliputusta. Saimme toki avausvoiton Peterboroughia vastaan, mutta sunnuntain ottelu tuntuu kauden ensimmäiseltä kunnon matsilta.

Aiemmat kohtaamiset

Emme ole pelanneet Spursia vastaan kovin usein, mutta 3-1-kotivoittomme oli ensimmäisen Valioliiga-kautemme suurimpia kohokohtia. Seuraavalla kaudella hävisimme 0-1 viimeisessä kotiottelussamme, mistä ei todellakaan jäänyt hyviä muistoja.

Parhaat vedot

Reading voittaa 2-1, kerroin 14,00. Kohtaamme Spursin parhaaseen mahdolliseen aikaan. Pelaajat pääsevät otteluun levänneinä, joten uskon kauden avausvoittoon.

Molemmat joukkueet tekevät maalin, kerroin 1,72. Reading ei ole jäänyt kotona maaleitta sitten tammikuun, joten uskon meidän tekevän maalin. Valitettavasti uskon myös Tottenhamin maaliin...

Tottenham johtaa tauolla, ottelu päättyy tasan, kerroin 5,50. Jos päästämme aikaisen maalin, tämä voi olla hyvä poiminta: uskon, että tulemme tasoihin hurjan kotiyleisön tukemana.

Tulosveikkaus

Reading 2-1 Tottenham.

Oletettu avaus:


Tottenham: Matthew Harris, Tottenham Blog.

Kokoonpano

Joukkue vaikuttaa terveeltä maajoukkuetauon jäljiltä. Pitkäaikaisloukkaantuneet Scott Parker ja Younes Kaboul ovat ainoat poissaolijat.

Andre Villas-Boasin maalivahtivalinta Brad Friedelin ja Hugo Llorisin välillä on kysymysmerkki. En ylläty, jos näen Friedelin tolppien välissä. Villas-Boasin suurin päänsärky on keskikentällä, jossa seitsemän pelaajaa taistelee viidestä paikasta. Kärjen vaihtoehdot ovat Jermaine Defoe ja Emmanuel Adebayor.

Vire

Tottenhamilla on kaksi pistettä kolmesta ottelusta, joten sisäänajo uuden valmentajan alaisuudessa on vielä kesken. Clint Dempseyn ja Moussa Dembelen hankinnat eivät välttämättä auta asiaa. Suurimmat heikkoudet ovat puolustuksessa, jossa Friedel on ollut aiempia kausia kiireisempi. Päästimme West Bromwichia ja Fulhamia vastaan viime hetken maalit, joten kykymme pelata johtoasemassa on kysymysmerkki.

Aiemmat kohtaamiset

Kohtasimme liigassa viimeksi 2007-08. Kaikki muistavat Tottenhamin 6-4-kotivoiton. Neljästä Valioliiga-ottelusta Tottenham on voittanut kolme ja Reading yhden.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, kerroin 1,72. Uskon, että Spursin hyvä hyökkäys ja arveluttava puolustus tekevät tästä ilmiselvän valinnan.

Emmanuel Adebayor tekee maalin, kerroin 2,80. Togolainen on aloittanut toistaiseksi penkiltä. Nyt hän alkaa olla täydessä pelikunnossa ja haluaa osoittaa tasonsa.

Yli 3,5 maalia, kerroin 3,30. Kaikki viittaa avoimeen hyökkäyspeliin. Kerroin on loistava.

You have to go back to the 2007-08 season for the last time these clubs met in the league. Everyone remembers Tottenham’s 6-4 home win but overall, in four Premiership clashes, Spurs have won three and Reading one.

Tulosveikkaus

Reading 1-3 Tottenham (17.00)

Oletettu avaus: