Shefki: Old Trafford ei enää entisensä – Newcastle hakee voiton ManUsta – Arsenalin mestaruusjuna kulkee kovaa vauhtia eteenpäin


Unibetin lähettiläs Shefki Kuqin mielestä David Moyes ei ole Manchester Unitedin tasoinen manageri. Lauantaina Old Traffordille matkaava Newcastle onkin Kuqin suosikki viemään ottelusta pisteet mukanaan.

Valioliigan mestaruus on Kuqin mielestä käytännössä Arsenalin – vain Citystä on haastajaksi.

-Molemmat joukkueet hävisivät viikolla, mutta kyllä nyt on Newcastlella kaikkien aikojen mahis viedä täysi pistepotti Old Traffordilta, Shefki veikkaa.

-ManU on pari sijaa Newcastlen alla sarjataulukossa ja Wayne Rooney sekä Robin van Persie eivät pelaa lauantaina. Siinä on mielestäni tarpeeksi syitä harakoiden voittoon.

-Moni on yllättynyt, että ManU on sarjataulukossa näin alhaalla. Mä olen yllättynyt, että ne on pelannut näinkin hyvin. Moyes ei ole tuon pelaajiston tasoinen manageri. Kaikki tiesivät, ettei tule olemaan helppoa heti Alex Fergusonin jälkeen, mutta samaan aikaan voidaan katsoa Moyesin edelliseen seuraan Evertoniin. Moyes oli siellä todella pitkään ja nyt Roberto Martinez on saanut joukkueen pelaamaan paremmin kuin Moyes koskaan. Old Trafford ei ole enää entisensä, Kuqi tuumii.

Ennen kauden alkua nostit Arsenalin hieman yllättäen mestarisuosikiksesi. Tykkimiehillä menee lujaa. Uskotko, että pohjoislontoolaisten vire pitää kauden loppuun?

-Arsenalin hyvä vire alkoi keväällä Münchenissä, kun ne kaatoivat Bayernin 0-2. Sen jälkeen Arsenal on ollut paras joukkue Valioliigassa. Özilin tulo oli vain plussaa päälle. Jos Arsenal saa tammikuussa hyökkääjän, joka pystyy paikkaamaan Olivier Giroudia, niin mestaruus on käytännössä heidän.

-Man City ja Chelsea ovat tämän mestaruustaistelukolmikon muut joukkueet. En usko, että Chelseasta on kuitenkaan ihan loppuun asti. Käytännössä vain City haastaa Arsun. City on kotonaan pelannut loistavaa futista, mutta jostain syystä vieraskentillä sama ei ole onnistunut, Shefki arvioi.

-Näiden kolmen jälkeen taistelu neljännestä sijasta onkin kova. Liverpool, Everton, Manchester United ja Tottenham. Uskon, että Evertonilla on kaikki mahdollisuudet haastaa Mestarien liiga-paikasta. Liverpool on noista joukkueista kuitenkin suosikki.

Valioliigassa lauantaina: Manchester United 1,50 – X 4,20 – Newcastle United 6,75
sunnuntaina: Arsenal 1,67 – X 3,80 – Everton 5,25