Siirtohuhut: Cardiffin tarjous Incestä hyväksytty


Keskustelupalstoilla

Päivän eniten "jos"-alkuisia lauseita sisältävä huhu liittyy Chelsean David Luiziin. Ilmeisesti Laurent Blanc on valmis tekemään tarjouksen brassipuolustajasta, jos hänet valitaan Paris Saint-Germainin valmentajaksi.

Olemme ehkä vanhanaikaisia, mutta näkisimme mielellämme seuran hankkivan ensin itselleen valmentajan. Sen jälkeen on järkevämpää spekuloida, kenet tämä kyseinen valmentaja haluaisi hankkia.

Vika ei ole minussa, vaan sinussa

Palstamme uusi osio antaa huomion seuroille, jotka hylätään siirtomarkkinoiden alttarilla, koska kiikarissa ollut pelaaja valitsee toisen vaihtoehdon.

Southampton on saanut triplapakit. Huhujen mukaan niin Radja Nainggolan, Victor Wanyama kuin Pablo Osvaldokin ovat hylänneet siirron Southamptoniin.

Tarjous pöydällä

Blackpoolin Thomas Ince näyttää jatkavan järkevän maltillista urakehitystään siirtymällä Valioliiga-nousija Cardiffiin, jonka tekemä tarjous laiturista on tiettävästi hyväksytty.

Ince lähti juniorina Liverpoolista päästäkseen seuraan, jossa saisi oikeasti pelata. Nyt, nimekkäämpänä pelaajana, Ince on viitannut kintaalla mahdollisuudelle palata Liverpoolin penkille. Sen sijaan hän haluaa tehdä itselleen nimeä Valioliigassa.

Neuvottelut käynnissä

Muistatko Curtis Daviesin? Tottakai muistat. Hän on se pelaaja, josta Martin O'Neill maksoi Aston Villa -managerina omaisuuden. Myöhemmin selvisi, ettei Davies olekaan kovin kummoinen pelaaja.

Muistit tai et, Davies on lähellä paluuta Valioliigaan, tällä kertaa nousijajoukkue Hull Cityn riveihin. Siirron odotetaan varmistuvan tänään.

Kaupat tehty

Päivääkään ei mene ilman, että Liverpool hankkii La Liga -hyökkääjän, josta kukaan ei ole kaksi viikkoa aiemmin kuullutkaan.

Eilen varmistui Iago Aspasin seitsemän miljoonan punnan siirto Celta Vigosta Anfield Roadille. Sevillasta tullut Luis Alberto oli hädin tuskin ehtinyt ovesta sisään. Joukkueen pelaajien on syytä käyttää nimilappuja ainakin pari päivää, kun harjoitukset pyörähtävät käyntiin.

Lyö vetoa kesäsiirroista täällä!