Siirtohuhut: Man United valmis maksamaan ennätyssumman Balesta


Keskustelupalstoilla

Barcelonan huippulupaus Munir El Haddadi haluaisi lähteä tammikuussa lainalle. Ainakin Arsenal ja Chelsea ovat kiinnostuneita 19-vuotiaasta hyökkääjästä.

Hyvät kaupat? Kun Didier Drogba ja Loic Remykään eivät pysty syrjäyttämään Diego Costaa, pystyisikö siihen El Haddadikaan? Arsenalissa tilaisuuksia voisi tulla enemmän.

Siirtohuhuissa

Louis van Gaal on valmis rikkomaan Britannian siirtoennätyksen toistamiseen puolen vuoden sisään. Hollantilaismanagerin kerrotaan kaavailevan sensaatiomaista 88 miljoonan punnan (noin 111 miljoonaa euroa) tarjousta Real Madrid -tähti Gareth Balesta.

Hyvät kaupat? Bale haluaa eittämättä jäädä Madridiin. Toisaalta Los Blancos ottaisi mielellään takaisin walesilaisesta maksamansa summan, ja United on valmis kaivamaan kuvetta. Balen hankinta tekisi Unitedista Englannin Galacticosin. Realille myynti vapauttaisi varoja Borussia Dortmundin Marco Reusin hankkimiseen.

Lähtökuopissa?

Manchester City kaavailee 47 miljoonan punnan (noin 59 miljoonaa euroa) tarjousta Dortmundin ja Saksan maajoukkueen toppari Mats Hummelsista, joka on jo pitkään ollut myös Cityn arkkivihollisen Unitedin kiikarissa.

Hyvät kaupat? Dortmund rämpii putoamisviivan alapuolella, joten saksalaisseura on oudossa tilanteessa. Myydäkö huippupelaajat tammikuussa isoilla summilla vai odottaako kesään ja ottaa riski, että pelaajat lähtevät pilkkahinnoilla mahdollisen putoamisen jälkeen?

Hakekaa pois

Wilfried Bony voi joutua Liverpoolin ja Tottenhamin välisen kilpajuoksun palkinnoksi. Kumpikin seura on valmis pulittamaan norsunluurannikkolaishyökkääjästä 20 miljoonaa puntaa (noin 25 miljoonaa euroa).

Hyvät kaupat? Bony on pelannut tasaisesti läpi Swansea-uransa. Tällä kaudella hän on tehnyt 8 maalia 18:ssa Valioliigan ottelussa. On selvää, että hänestä olisi hyötyä Liverpoolille tai Spursille, mutta kuinka tiukasti Swansea pitää tähdestään kiinni?

Jatkosopimus

Eden Hazard on lähellä kesään 2019 ulottuvaa jatkosopimusta Chelsean kanssa.

Hyvät kaupat? Hazard ansaitsisi sopimuskautensa aikana pöyristyttävät 41,6 miljoonaa puntaa (yli 52 miljoonaa euroa), joten ainakin belgialaiselle diili on hyvä.

Lyö vetoa siirtomarkkinoista täällä!