Siirtohuhut: Pepe vahvistamaan Manchester Cityn puolustusta


Keskustelupalstoilla

AC Milan on tiettävästi valmis tekemään tarjouksen Nemanja Vidicistä, jos topparille ei ole sijaa David Moyesin Manchester Unitedissa.

Ainoa ongelma on, että Vidicille on lähes varmasti sijaa David Moyesin Manchester Unitedissa, koska hän on erittäin hyvä toppari. Siksi huhu on jotakuinkin kehno, turha ja mitätön.

Tabloideissa

Isco ei tarttunut Manchester Cityn haaviin, mutta tämä La Liga -tähti voi olla Cityn ulottuvilla. Tuore City-manageri valmensi Pepeä aikanaan Real Madridissa ja haluaa nyt puolustajan Etihad Stadiumille.

Pepe olisi eittämättä kotonaan kovaotteisessa Valioliigassa. Hän muodostaa varmasti pelottavan toppariparin Vincent Kompanyn kanssa, paitsi silloin kun on pelikiellossa.

Päivän Bale

Hyviä uutisia Tottenham-faneille: Paulinho paljasti, että hänelle on vakuutettu Gareth Balen jatkavan White Hart Lanella.

Corinthiansin keskikenttäpelaaja siirtynee itse Tottenhamiin ensi viikolla. Jos Bale myydään, Andre Villas-Boasilla on selittelyjen paikka, kun harjoitukset alkavat.

Tarjous pöydällä

Chelsea on ilmeisesti jatkamassa kummallista tapaansa hankkia tukuttain hyviä maalivahteja. Petr Cech on jo tolppien välissä ja Thibaut Courtois maailman pisimmällä lainapestillä Atletico Madridissa, mutta se ei estänyt Bluesia tarjoamasta viittä miljoonaa puntaa Norwichin John Ruddysta. Tarjous tosin hylättiin.

Kuulostaa ehkä epätodennäköiseltä, mutta kannattaa muistaa, että viime siirtoikkunassa Chelsea yritti ostaa Jack Butlandin. Nuori maalivahti päätti silloin viisaasti siirtyä seuraan, jossa hän saattaa päästä jopa pelaamaan jalkapallo-ottelun seuraavan viiden vuoden aikana. Nyt Ruddy kohtaa saman ongelman - iso palkka ja paikka vaihtopenkillä vai säännöllinen peliaika ja mahdollisuus edustaa Englantia Brasilian MM-kisoissa?

Kaupat tehty

Steve Bruce on päättänyt koota Hullin joukkueen täysin pelaajista, joita hän on valmentanut aiemmin. Uusin hankinta on Ahmed Elmohamady.

Hull maksoi laiturista Sunderlandille kaksi miljoonaa puntaa. Jo aiemmin Maynor Figueroa palasi Brucen alaisuuteen. Sunderland odottaa varmasti innolla pääsevänsä eroon myös muista pelaajista, joiden taso ei viime kaudella riittänyt Valioliigan 17. parhaaseen sikermään.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!