Siirtouutiset: Barcelonalta yllätystarjous Berbatovista


Keskustelupalstoilla

Arsenal saattaa napata nuoren kroatialaiskeskikenttäpelaaja Alen Halilovicin Tottenhamin nenän edestä. Tottenham yritti hankkia 17-vuotiaan jo kesällä, mutta siirto ei toteutunut. Nyt Arsenal yrittää kaapata lahjakkuuden.

Miksi toteutuu: Tottenhamin havitteleman pelaajan nappaaminen olisi Arsenalille ilonaihe jo sinällään. Halilovic kiinnostuisi varmasti siitä, että Tykkimiehet pelaa Mestarien liigaa.

Miksi ei toteudu: Mesut Özil, Santi Cazorla, Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, Tomas Rosicky ja Jack Wilshere kilpailevat pelipaikoista Arsenalin keskikentällä. Halilovicilla olisi täysi työ saada peliaikaa.

Tabloideissa, osa 1

Barcelona haluaa Fulhamin Dimitar Berbatovin paikkaamaan Lionel Messiä argentiinalaisen toipuessa vammastaan.

Miksi toteutuu: Berbatov ei todennäköisesti koe saavuttavansa potentiaaliaan Craven Cottagella. Bulgarialainen innostuisi varmasti, jos saisi vielä yhden mahdollisuuden siirtyä suurseuraan. Barca saisi hänet suhteellisen halvalla.

Miksi ei toteudu: Berbatovin pelityyli ei välttämättä sovi barcelonamaiseen luovuuteen. Hän on Messiin verrattuna liian erilainen sopeutuakseen joukkueeseen saumattomasti.

Tabloideissa, osa 2

Newcastle on tällä hetkellä todennäköisin seura saamaan Manchester United -laituri Wilfried Zahan lainaan tammikuussa. 21-vuotiasta Zahaa on viety lainalle useisiin Valioliiga-seuroihin, muun muassa miehen ex-seura Crystal Palaceen.

Miksi toteutuu: Newcastle tarvitsee laiturin hyökkääjiensä tueksi. Zaha voisi menestyä St. James's Parkilla.

Miksi ei toteudu: Jos Man Unitedin nykyiset laitapelaajat - Nani, Ashley Young ja Antonio Valencia - eivät paranna otteitaan, David Moyes pitää Zahan Old Traffordilla.

Neuvottelut käynnissä

Liverpool on lähellä saada riveihinsä pitkään havittelemansa Derbyn Will Hughesin. Derbyn 18-vuotias tähti maksaisi arviolta noin 12 miljoonaa puntaa. Usea Valioliiga-seura on kiinnostunut Hughesista, mutta Liverpoolin kerrotaan olevan lähellä kauppoja. Siirron odotetaan toteutuvan joko tammikuussa tai kesällä.

Miksi toteutuu: Liverpool on seurannut Hughesia jo ainakin kaksi vuotta ja johtaa kilpailua lahjakkuudesta. Hughes sopii Brendan Rodgersin pelityyliin.

Miksi ei toteudu: Englannin 21-vuotiaiden maajoukkueen tähti on haluttua tavaraa. Liverpool joutuu kilpailemaan Tottenhamin ja Manchester Unitedin kaltaisten seurojen kanssa.