Siirtouutiset: Dembelen siirto olisi hyväksi kaikille osapuolille


Keskustelupalstoilla

Manchester Cityn kerrotaan harkitsevan tarjousta Napoli-puolustaja Paolo Cannavarosta, joka ei tunnu saavan vastuuta Rafael Benitezin alaisuudessa.

Miksi toteutuu: Cannavaro olisi alehintainen vahvistus epävarmasti pelanneeseen puolustukseen.

Miksi ei toteudu: Manchester Cityn pitäisi etsiä seuraavaa Fabio Cannavaroa sen sijaan, että seura hankkii tämän 32-vuotiaan ja vähemmän tasokkaan veljensä.

Tabloideissa

Moussa Dembele kertoo olevansa huolestunut Tottenhamissa vähäiseksi jääneestä peliajastaan. Pelaaja haikailee tammikuussa siirtoa, jotta paikka Belgian MM-kisajoukkueessa sinetöityisi. Aston Villan ja Newcastlen kerrotaan olevan kiinnostuneita.

Miksi toteutuu: Siirto olisi hyvä ratkaisu kaikille osapuolille. Spursillä on liian monta keskikentän pohjapelaajaa. Jos Dembele haluaa itse lähteä, vaikea päätös muuttuu hyvin helpoksi.

Miksi ei toteudu: Tottenham maksoi Dembelestä Fulhamille 15 miljoonaa puntaa. On epätodennäköistä, että kivikova neuvottelija Daniel Levy tyytyisi tippaakaan pienempään summaan. Riittävätkö Villan tai Newcastlen varat siirtoon?

Hakekaa pois

Arsenalin rautaista itseluottamusta nauttiva hyökkääjä Nicklas Bendtner on vihjannut siirtyvänsä joko Real Madridiin tai Barcelonaan, kun hän jättää Arsenalin.

Miksi toteutuu: On vaikea keksiä yhtäkään järkevää syytä. Ehkä helvetti viimein jäätyy tai lehmät oppivat lentämään.

Miksi ei toteudu: Hän on Nicklas Bendtner.

Neuvottelut käynnissä

Liverpool on tiettävästi voittanut Arsenalin kilpailussa Derbyn 18-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta Will Hughesista. Nuorukainen siirtyy tammikuussa Pooliin 12 miljoonalla punnalla.

Miksi toteutuu: Liverpool on seurannut Hughesia jo pitkään. Seuran odotettiin tekevän tarjous jo kesällä.

Miksi ei toteudu: Kuinka monta nuorta, luovaa keksikenttäpelaajaa yksi seura voi tarvita? Rahat olisi parempi käyttää esimerkiksi pelaajaan, joka voisi tukea Lucas Leivaa puolustavan keskikenttämiehen roolissa, tai hyökkääjään, joka jakaisi Daniel Sturridgen ja Luis Suarezin kuormaa.