Southampton-Arsenal: 10 tilastopoimintaa


10. Joukkueet kohtaavat 82. kerran. Southampton ei ole voittanut Gunnersia sitten marraskuun 2002. Saintsin voittokerroin on 4,85.

9. Arsenal on voittanut 43 ja hävinnyt 16 ottelua Southamptonia vastaan. Syyskuun vastaavassa ottelussa Arsenal pieksi Southamptonin 6-1. 

8. Gervinho teki tuolloin maalin Arsenalille. Syksyllä mies teki heti perään viisi osumaa viiteen otteluun, mutta nyt Gervinho on jäänyt maaleitta 11 viime ottelussaan. Gervinhon avausmaalikerroin on 7,00.

7. Saints menetti viikonlopun Stoke-ottelussa kahden maalin johdon. Se oli jo neljäs ottelu, jossa Nigel Adkinsin suojatit jäivät tasapeliin oltuaan johtoasemassa. Tasapelin kerroin on 3,75.

6. Arsenalin kolmessa viime liigaottelussa on tehty keskimäärin kuusi maalia per ottelu. 10 niistä maaleista syntyi viikonlopun Newcastle-ottelussa. Yli 4,5 maalin kerroin on 4,50.

5. Southamptonin Ricky Lambert on tehnyt kahdeksan liigamaalia tällä kaudella. Joukkueen seuraavaksi paras maalintekijä Jason Puncheon on tehnyt puolet vähemmän eli neljä maalia. Lambertin maalikerroin on 3,25.

4. Southampton on voittanut vain yhden neljästä edellisestä kotiottelustaan Arsenalia vastaan. James Beattie teki kaksi maalia ja Agustin Delgado viimeisteli voittomaalin 67. minuutilla, kun Saints voitti 3-2 marraskuussa 2002. 3-2-loppulukemien kerroin on 34,00.

3. Southampton voitti Arsenalin 3-2 myös seuran viimeisessä ottelussa The Dellillä toukokuussa 2001. Arsenal johti tauolla, mutta Matt Le Tissier teki viime hetkien voittomaalin. Puoliaika/lopputulos-kohteen yhdistelmä Arsenal/Southampton on tarjolla kertoimella 42,00.

2. Arsenal ei ole hävinnyt neljään viime vierasotteluun Valioliigassa. Edellinen tappio tuli Manchester Unitedin vieraana marraskuussa. Arsenalin voitto ilman tasapelimahdollisuutta antaa kertoimen 1,25.

1. Arsenal-hyökkääjä Theo Walcott teki viikonloppuna hattutempun. Pelaaja on tehnyt tällä kaudella 14 osumaa ja laukonut 10 maalia 10 viime otteluun. Englannin maajoukkuepelaajan avausmaalikerroin on 6,00.

Joe Short