Southampton-Arsenal: faniennakko


Southampton: Chris Rann, George Weah's Cousin.

Kokoonpano

Viimeksi Nigel Adkins muutti hieman kokoonpanoa ja ryhmitystä vastauksena Stoken vastahyökkäyspelille. On kiinnostavaa nähdä, palaako manageri nyt sisäänajettuun 4-2-3-1-muodostelmaan liukkaamman Arsenalin pysäyttämiseksi. Loukkaantumisesta toipunut Nathaniel Clyne palannee ryhmään ja Maya Yoshida siirtynee takaisin toppariksi. En yllättyisi, jos Gaston Ramirez nousisi avaukseen tuomaan luovuutta ryhmään, sillä Saints yrittää pitää pallon maassa. Adam Lallana on valitettavasti edelleen sivussa.

Vire

Lauantain jälkeen Southampton on jälleen putoamisviivan alapuolella, mutta kuntopuntarissa joukkue on paljon korkeammalla. Yhdeksästä viimeisestä ottelustaan Saints on hävinnyt vain kaksi. Esitykset ovat ajoittain olleet erinomaisia eikä jäljellä ole merkkiäkään siitä ryhmästä, joka pelasi edellisessä Arsenal-ottelussa. On kuitenkin todettava, että Sunderlandia ja Fulhamia vastaan otteet olivat kehnoja. Olemme matkalla parempaan suuntaan, mutta ongelmia on edelleen.

Edelliset kohtaamiset

Aiemmin tällä kaudella saimme Emiratesilla 1-6-selkäsaunan. Kotona on pystyttävä parempaan. Vuosien saatossa Saints on ottanut muutamia hienoja 3-2-kotivoittoja Gunnersista, mutta viimeksi kun voitimme Arsenalin, voittomaalin teki Matt Le Tissier...

Parhaat vedot

Yli 2,5 maalia, 1,60. Kummankin joukkueen hyökkäys toimii ja puolustus vuotaa.

Theo Walcott tekee avausmaalin, 6,00. Seuran ex-pelaajat tekevät AINA maalin Saintsia vastaan ja Walcott on liekeissä. Onko Arsene Wenger vihdoin tajunnut sen, mitä Southampton-fanit ovat vuosikausia yrittäneet kertoa? Walcott on hyökkääjä.

Lopputulokset 3-2 ja 2-3, 34,00 ja 19,00. 3-2 on ollut yleinen lopputulos näissä otteluissa. Jos Saintsin hyökkäysviisikko on vireessä, maaleja voi syntyä.

Tulosveikkaus: Southampton 2-3 Arsenal (19.00)

Oletettu avaus


Arsenal: Jamie McNicholas, Gunnerblog.

Kokoonpano

Abou Diaby ja Andre Santos eivät ole vieläkään valmiita tositoimiin ja Per Mertesackerilla on heikohko jakso menossa. Arsenal on kuitenkin sikäli harvinaisen onnellisessa asemassa, että lähes koko kenttäpelaajisto on kunnossa vuodenvaihteessa. Vain reservimaalivahti Lukasz Fabianski on loukkaantumisen takia sivussa. Arsene Wenger voikin halutessaan kierrättää pelaajistoa otteluruuhkassa. En usko näkeväni paljoa muutoksia, mutta Olivier Giroud saattaisi nousta avaukseen, sillä hän pelasi hyvin Newcastlea vastaan.

Vire

Arsenal on voittanut liigassa neljä ottelua peräkkäin ja asetelmat ovat hyvät ennen vaikeaa tammikuuta. Kuun aikana pelaamme niin Manchester Cityä, Chelseaa kuin Liverpooliakin vastaan, joten tätä ottelua voisi pitää pakkovoittona.

Edelliset kohtaamiset

Vastaavassa ottelussa Emiratesilla Arsenal murjoi Southamptonin 6-1. Saints ei pärjännyt Arsenalin liikettä ja pelinopeutta vastaan. Kun Arsenal kaiken lisäksi ampui viikonloppuna seitsemän palloa Newcastlen verkkoon, Nigel Adkinsin miehistön ennusmerkit ovat pahaenteiset.

Parhaat vedot 

Yli 3,5 maalia, 2,40. Viikonloppuna Southamptonin ja Arsenalin otteluissa tehtiin yhteensä 16 osumaa. Neljä maalia vaikuttaa aivan minimiltä tälle pelille.

Laurent Koscielny tekee avausmaalin, 30,00. Laurent Koscielny jatkanee topparina, jos Per Mertesacker ei toivu sairaudestaan ajoissa. Koscielny käy toisinaan katsomassa, mitä hyökkäyspäässä tapahtuu.

Taukotasapeli/Arsenalin voitto, 4,80. Arsenal meni Newcastlea vastaan tauolle 1-1-lukemissa ennen hullua toista jaksoa. En yllättyisi, jos kaava toistuisi St. Mary'sillä. Gunners aloittaa pelit usein vaisusti.

Tulosveikkaus: Southampton 1-3 Arsenal (14.00)

Oletettu avaus