Southampton-Bournemouth: 10 avaintilastoa


10. Southampton on voittanut neljä viidestä edellisestä liigaottelustaan Bournemouthia vastaan. Se viides yhteenotto tällä jaksolla päättyi tasan. Kotijoukkue on sunnuntaina 1,51-kertoiminen suosikki.

9. Southampton ei ole koskaan hävinnyt kotikentällään liigaottelua Bournemouthille (6-2-0). Tuplamahdollisuusvedossa vaihtoehdon 1X kerroin on 1,12.

8. Näissä kahdeksassa ottelussa Bournemouth on jäänyt viidesti maaleitta. Kerroin sille, että Southampton voittaa päästämättä maaliakaan, on 2,60.

7. Bournemouth on voittanut seitsemästä viimeisestä liigaottelustaan vain yhden (1-2-4). Sunnuntaina Cherriesin voittokerroin on 6,75.

6. Southampton on voittanut 12 edellisestä liigan vierasottelustaan vain yhden (1-5-6). Bournemouthin tuplamahdollisuuskerroin (X2) on 2,65.

5. Artur Boruc pelasi Southamptonin maalilla 49 Valioliigan ottelua ja piti niissä nollan 19 kertaa. Kerroin sille, että nyt Bournemouthia edustava Boruc pitää sunnuntaina maalinsa puhtaana, on 11,00.

4. Bournemouth on kahdessa edellisessä liigaottelussaan päästänyt viisi maalia kummassakin. Kerroin sille, että Southampton tekee yli 4,5 maalia, on 12,50.

3. Bournemouth on kuitenkin itsekin tehnyt maalin kahdeksassa peräkkäisessä ottelussaan. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 1,86.

2. Ennen tätä viikonloppua Southamptonin Graziano Pelle oli laukonut useammin (36 kertaa) kuin kukaan muu Valioliigassa. Pelle on tehnyt tällä kaudella viisi maalia. Hyökkääjän avausmaalikerroin on 4,25.

1. Southamptonin Sadio Mane on ollut mukana seitsemässä maalissa (3+4) seitsemässä viime ottelussaan. Kerroin sille, että Mane tekee ainakin kaksi maalia, on 9,00.