Southampton-Everton: faniennakko


Southampton: Chris Rann, George Weah's Cousin

Kokoonpano

Tästä tuleekin kiinnostavaa. Kukaan ei tiedä, mitä odottaa, kun Nigel Adkins potkittiin perjantaina pois myrskyisissä tunnelmissa ja Mauricio Pochettino astui tilalle. Vegard Forren liittyi seuraan Moldesta, joten hän saattaa tulla puolustuslinjaan. Hän ei kuitenkaan ole pelannut vähään aikaan. Tiedot Espanjasta kertovat, että Pochettino suosii muodostelmaa, jota Southampton on muutenkin käyttänyt kotiotteluissaan (4-2-3-1), joten muutoksia ei ehkä tule niin montaa kuin voisi kuvitella. Jose Fonte ja Adam Lallana ovat yhä sivussa.

Vire

Saints on hävinnyt vain kaksi 12 edellisestä ottelustaan. Joukkue näyttää paljon paremmalta kuin mitä huono alkukausi antoi odottaa. Aiemmin emme saaneet pisteitä sarjataulukon ylemmällä puoliskolla olevilta joukkueilta, mutta nyt olemme yltäneet tasapeliin niin Chelseaa, Arsenalia kuin Stokeakin vastaan. Omassa päässä näyttää paljon paremmalta. Artur Boruc alkaa yltää Celtic-aikojensa tasolle.

Edelliset kohtaamiset

Gaston Ramirezin ensimmäinen maali Saints-paidassa vei Southamptonin aikaisessa vaiheessa johtoon syyskuussa Goodison Parkilla. Everton laittoi kuitenkin isompaa vaihdetta silmään ja voitti 3-1. Everton oli aiemmin Saintsille todellinen peikko, mutta Toffeesin edellinen voitto St. Mary'siltä on huhtikuulta 2002. Sittemmin Saints on voittanut kerran ja pisteet on jaettu kahdesti.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,60. Kummallakin on vaikeuksia nollan pitämisessä, joten ottelu ratkeaa hyökkäyskalustojen välillä.

Southampton johtaa tauolla/ottelu päättyy tasan, 15,00. Saints on Valioliigan toiseksi huonoin joukkue, kun puhutaan johtoaseman pitämisestä. Everton taas pelaa yleensä otteluiden loput hyvin.

Everton-pelaaja saa ensimmäisen kortin, 1,85. Saints on fair play -liigan ykkönen, Evertonilla taas on paljon pelaajia, jotka taklaavat mielellään.

Tulosveikkaus: Southampton 1-1 Everton (6.75)

Oletettu avaus

Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey

Kokoonpano

Reilun viikon takainen Swansea-tasapeli oli pettymys, joten Everton haluaa kolme pinnaa täysin voitettavissa olevasta Southampton-ottelusta. Kevin Mirallas ja Johnny Heitinga ovat sivussa, samoin joulukuussa loukkaantunut Darron Gibson.

Vire

Evertonin loistovire on kantanut kauden ensimmäiseltä puoliskolta saakka. Joulun tienoilla hävisimme Chelsealle, mutta sittemmin olemme voittaneet seitsemästä liigaottelustamme neljä. Seuraavien viikkojen ohjelma on helpohko, joten joka pelistä odotetaan täyttä pistepottia.

Edelliset kohtaamiset

Aiemmin tällä kaudella Everton voitti Southamptonin helposti 3-1. Nikica Jelavic teki kaksi upeaa maalia ottelussa, jota Toffees hallitsi täysin. Iso kysymys n tietysti se, miten Southampton muuttuu uuden managerinsa alaisuudessa. On mahdollista, ettei aiemmilla otteluilla ole maanantaina mitään merkitystä.

Parhaat vedot

Leighton Baines tekee maalin, 7,75. Vasen pakkimme ei ole iskenyt osumia tavalliseen tahtiinsa, mutta hänen vaarallisuuttaan erikoistilanteissa ei saa unohtaa.

Nikica Jelavic tekee maalin, 2,50. Uskon, että kroatialainen päättää kuivan kautensa Saintsin haparoivaa puolustusta vastaan.

Everton voittaa, 2,00. Olen melko luottavainen, että hyvä vireemme kantaa etelärannikolla.

Tulosveikkaus: Southampton 1-2 Everton (8.75)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä.