Southampton-Tottenham: 10 tilastoa


10. Southampton on pelannut viisi edellistä liigaotteluaan voitoitta. Se on hävinnyt näistä otteluista kolme ja pelannut kaksi tasan. Tottenhamia vastaan Saints on silti suosikki kertoimella 2,50.

9. Spurs on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä Valioliiga-mittelöstä kolme. Vierasvoiton kerroin on 2,90.

8. Tottenham on ottanut Arsenalin jälkeen eniten vieraspisteitä (16) tämän kauden Valioliigassa. Tasapelin kerroin on 3,30.

7. Tottenham on päästänyt kuudessa edellisessä liigaottelussaan 16 maalia. Kauden 10 ensimmäisessä liigaväännössään se päästi vain viisi maalia. Vierasjoukkueen nollapelin kerroin on 3,30.

6. Southampton on päästänyt 10 maalia viidessä viime ottelussaan. Kauden 11 ensimmäisessä ottelussaan Southampton päästi vain viisi maalia. Kotijoukkueen nollapelikerroin on 2,90.

5. Andre Villas-Boasin alaisuudessa Spurs laukoi vieraskentillä 47 laukausta maalia kohti. Se on Valioliigan suurin lukema. 16 ottelussa maaleja syntyi silti vain 15. Kerroin sille, että Tottenham tekee yli 2,5 maalia, on 7,00.

4. Tottenhamin hyökkääjistä joku on onnistunut maalinteossa Valioliigassa viimeksi 27.10. Tällä viikolla Emmanuel Adebayor osui West Hamin verkkoon Liigacupissa. Adebayorin maalikerroin on sunnuntaina 3,70.

3. Jay Rodriguez on tehnyt Southamptonin ensimmäisen maalin kolmesti neljässä edellisessä liigaottelussa. Tänään Englannin maajoukkuemiehen avausmaalikerroin on 7,75.

2. Rodriguez on joulukuussa tehnyt Saintsin viidestä maalista kolme. Ne kaksi muuta on iskenyt Dani Osvaldo, jonka maalikerroin on 3,20.

1. Viime kauden vastaavassa ottelussa Spurs haki 2-1-vierasvoiton St. Mary's -stadionilta. Tänään 2-1-vierasvoiton kerroin on 10,00.

Tässä kyseisen ottelun kohokohdat:

Lyö vetoa ottelusta täällä!