Southampton-West Ham: 10 tilastoa


10. West Ham -manageri Sam Allardyce ei ole hävinnyt Southamptonille kertaakaan yhdeksässä edellisessä kohtaamisessaan. Otteluista kuusi on päättynyt Allardycen kulloinkin valmentaman joukkueen voittoon, tasapelejä on huhkittu kolme. West Hamin vierasvoiton kerroin on 4,60.

9. Hammers on voittanut 15 edellisestä Valioliigan vierasottelustaan vain yhden. Tasapelejä samaan aikajaksoon mahtuu neljä, tappioita kymmenen. Southampton on sunnuntaina suosikki kertoimella 1,85.

8. Southampton on tehnyt vain neljä maalia kahdeksassa edellisessä liigaottelussaan. West Hamin nollapelin kerroin on 4,40.

7. West Ham ei laukonut kertaakaan maalia kohti edellisessä liigaottelussaan Stokea vastaan. Kotijoukkueen voitto nollapelillä antaa kertoimen 2,95.

6. Southampton ei ole pelannut kotonaan nollapeliä sitten Mauricio Pochettinon manageridebyytin (0-0 Evertonia vastaan). Kerroin sille, että nolla pysyy sunnuntaina, on 2,33.

5. West Ham Mark Noble on tehnyt kolmessa edellisessä Southampton-kohtaamisessaan kolme maalia. Sunnuntaina keskikenttäpelaajan avausmaalikerroin on 20,00.

4. Saints ei ole hävinnyt West Hamille kotonaan neljään viime kohtaamiseen. Southampton on voittanut näistä otteluista kaksi, tasan on pelattu kahdesti. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoitto tai tasapeli antaa kertoimen 1,18.

3. Rickie Lambert on viime kauden alusta lukien ollut Valioliigan paras englantilainen maalintekijä 16 maalillaan. Kerroin sille, että Englannin maajoukkuepelaaja avaa maalinteon, on 4,90.

Tässä Lambertin vapaapotkumaali Chelsean verkkoon viime kaudella:

2. Pablo Osvaldo ei ole vielä tehnyt maalia Southamptonin paidassa. Kerroin sille, että hän osuu vähintään kahdesti Hammersin verkkoon, on 9,00.

Tässä Osvaldon maaleja AS Roman paidassa:

1. Viime kauden vastaava ottelu päättyi 1-1. Sunnuntain ottelun päättyminen samoihin loppunumeroihin antaisi kertoimen 6,75.

Lyö vetoa ottelusta täällä!