Stoke-Chelsea: 10 tilastoa


10. Stoke voitti Chelsean 3-2 viime kauden vastaavassa ottelussa. Se oli Pottersin ensimmäinen voitto Chelseasta sitten huhtikuun 1975. Tänään kotivoiton kerroin on 6,00.

9. Chelsea on kuitenkin voittanut kuudesta edellisestä kohtaamisesta viisi ja pitänyt nollan jokaisessa voitossaan. Kerroin Bluesin voitolle ilman päästettyä maalia on 2,43.

8. Joukkueiden 16:sta edellisestä kohtaamisesta vain kaksi on päättynyt tasapeliin. Tuplamahdollisuusvedossa koti- tai vierasvoitto antaa kertoimen 1,25.

7. Stoke on voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden, mutta alla on kaksi tappiotonta ottelua. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 2,35.

Kooste vuoden 1972 Liigacup-finaalista, jossa Stoke voitti Chelsean 2-1:

6. Stoke ei ole hävinnyt tällä kaudella yhdellekään lontoolaisjoukkueelle. Se on voittanut Arsenalin ja Tottenhamin ja pelannut tasan Crystal Palacen sekä QPR:n kanssa. 2-1-kotivoiton kerroin on 20,00.

5. Chelsea on kolmen ottelun voittoputkessa. Se on aloittanut maalinteon neljässä viidestä viime ottelustaan. Kerroin sille, että Blues tekee maanantain ottelun avausmaalin, on 1,36.

4. Eden Hazard teki tiistaina Derbyä vastaan kauden yhdeksännen maalinsa Chelsean paidassa. Osuma oli belgialaisen kolmas neljään otteluun. Hazardin maalikerroin on 2,95.

3. Kesällä Barcelonasta Stokeen tullut Bojan Krkic on puolestaan tehnyt vain kaksi maalia tällä kaudella. Krkicin maalikerroin on 6,40.

2. Diego Costa on Valioliigan maalipörssissä toisena. Hän on tehnyt Chelsean tämän kauden 36 maalista 12. Viidessä viime ottelussaan Costa on kuitenkin tehnyt vain yhden maalin. Hyökkääjän maalikerroin on 2,04.

1. Peter Crouch on laukonut rangaistusalueen sisältä useammin (6 kertaa) kuin kukaan muu englantilainen tämän kauden Valioliigassa. Crouchin avausmaalikerroin on 10,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!