Stoke-Manchester United: faniennakko


Stoke: Matt Meir, Potters-Online.co.uk

Kokoonpano

Henki on seurassa melko huonolla tolalla, joten isojen nimien olisi syytä näyttää kyntensä. Fanit haluaisivat nähdä Charlie Adamin, Michael Kightlyn, Matthew Etheringtonin, Cameron Jeromen ja Kenwyne Jonesin kaltaisten pelaajien nousevan esiin. Todennäköisempää kuitenkin on, että manageri Tony Pulis jatkaa "hyväksi" havaitsemallaan linjalla ja peluuttaa monia pelaajia väärillä pelipaikoilla sekä jättää Peter Crouchin yksin kärkeen pyörimään. Vain Marc Wilsonin (takareisi) ja Glenn Whelanin (selkä) pelaaminen on epävarmaa.

Vire

Tilanne on kerrassaan kamala: olemme vaarallisen lähellä putoamisviivaa, levottomat fanit vaativat Pulisin potkuja. Viime lauantain Aston Villa -kotitappion jälkeen puheenjohtaja Peter Coates oli lähellä julkaista virallisen tiedotteen, jossa seurajohto vannoo luottamustaan manageriin. En usko, että mikään muu joukkue vuoden 2008 Derbyn jälkeen on pelannut neljän kuukauden jakson yhtä huonosti kuin Stoke joulun jälkeisen ajan.

Edelliset kohtaamiset

Stoke ei ole voittanut Manchester Unitedia liigaottelussa vuoden 1985 jälkeen. Edellinen kohtaaminen päättyi Unitedin 4-2-voittoon, vaikka Stoke meni alussa johtoon. Meillä on käynyt huonoa tuuriakin edellisissä kotiotteluissamme Unitedia vastaan. Muutama vihellys tärkeillä hetkillä on mennyt väärin päin.

Parhaat vedot

United voittaa, 1,57. En usko mainitsemani putken katkeavan tänään.

United pelaa nollapelin, 2,05. Teemme tällä hetkellä vähän maaleja, Unitedin puolustus on taas pelannut viime aikoina loistavasti.

Yli 2,5 maalia, 2,00. Odotan näkeväni paljon maaleja, vaikkakaan en Pottersin tekemänä.

Tulosveikkaus: Stoke 0-3 Manchester United (12.50)

Oletettu avaus

Manchester United: Chudi Onwuazor, The Busby Way

Kokoonpano

Ashley Young loukkasi nilkkansa Manchester City -ottelun loppuhetkillä ja laituri on tänään sivussa. Nemanja Vidic ei ole vielä kunnossa, vaikka Sir Alex Ferguson väitti hänen aloittavan harjoittelun tällä viikolla. Jonny Evans sen sijaan on jo harjoitellut tällä viikolla. Chris Smalling on edelleen sivussa, joten Phil Jones jatkanee puolustuksessa Rio Ferdinandin rinnalla.

Vire

Mestarien liigasta karsiutumisen jälkeen Unitedilla on mennyt kehnosti. Tulokset ovat olleet ailahtelevia, mutta esitykset suorastaan kehnoja. Esitys Manchester Cityä vastaan oli huono.

Edelliset kohtaamiset

Manchester United hävisi Stokelle viimeksi 1993. Red Devils on voittanut kuudesta viime kohtaamisesta viisi. Stoke on kotikentällään aina hankala vastustaja mille tahansa joukkueelle, etenkin näinkin huonovireiselle ryhmälle. Unitedin on siis syytä olla varpaillaan, etenkin kun viime visiitti Britannia Stadiumille tuotti vain 1-1-tasapelin.

Parhaat vedot

Javier Hernandez tekee maalin, 2,20. Chicharito on kohdannut Pottersin viidesti ja tehnyt joukkuetta vastaan neljä maalia. Jos hän pelaa sunnuntaina, tämä veto kannattaa napata kiinni.

Taukotasapeli/United voittaa, 4,50. United ei ole tehnyt viime aikoina hirveästi maaleja, ja Stoke pyrkii turhauttamaan vierasjoukkueen. Uskon pelin pysyvän tasaisena, mutta United ratkaisee toisella jaksolla.

United pelaa nollapelin, 2,05. David De Gea oli pelannut kuusi nollapeliä putkeen ennen City-ottelua. Uusi putki saisi alkaa tästä.

Tulosveikkaus: Stoke 0-2 Manchester United (7.25)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!