Stoke-Newcastle: 10 tilastoa


10. Viisi edellistä Stoken ja Newcastlen kohtaamista on päättynyt kotivoittoon. Maanantaina Stoken voiton kerroin on 2,05.

9. Stoke voitti viime kauden vastaavan ottelun 1-0. Voitto ja nollapeli olivat Pottersille ensimmäiset Newcastlea vastaan sitten maaliskuun 2011. Stoken 1-0-voiton kerroin on 7,50.

8. Newcastle on kuitenkin voittanut joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta neljä. Vierasvoiton kerroin on 3,70.

7. Stoke on voittanut tällä kaudella vain yhden liigaottelun ja tehnyt vain neljä maalia. Kerroin isäntien jäämiselle maaleitta on 3,75.

6. Newcastle ei ole voittanut vielä yhtään liigaottelua (0-3-2), mutta se on tehnyt viisi maalia kolmessa viime ottelussaan. Yli 2,5 vierasmaalin kerroin on 9,50.

5. Newcastle on laukonut tämän kauden Valioliigassa keskimäärin 15 kertaa per ottelu, jaetusti kolmanneksi eniten koko liigassa. Stoke (14.6 laukausta) on tilastossa neljäntenä. Yli 4,5 maalin kerroin on 8,50.

4. Marc Muniesa teki viime tiistaina ensimmäiset maalinsa Stoke-paidassa, kun hän osui kahdesti Sunderlandia vastaan Liigacupin ottelussa. Neljä ottelua tällä kaudella pelanneen espanjalaisen maalikerroin on 14,00.

3. Papiss Cisse pelasi reilu viikko sitten kauden ensimmäisen ottelunsa ja teki heti kaksi maalia. Koko viime kaudella Cisse osui neljästi. Newcastle-hyökkääjän avausmaalikerroin on 7,50.

2. Newcastle on voittanut vain yhden ottelun koko kaudella. Viime viikolla Liigacupissa se jäi Crystal Palacen kanssa 2-2-tasapeliin varsinaisella peliajalla. Maanantaina pistejaon kerroin on 3,30.

1. Peter Crouch on pelannut 14 kautta Valioliigaa, mutta tehnyt vain neljä maalia Newcastlea vastaan. Crouch on kertoimella 2,90 ottelun todennäköisin maalintekijä.

Lyö vetoa ottelusta täällä!