Sunderland-Liverpool: 10 avaintilastoa


10. Liverpool ei ole hävinnyt Sunderlandille yhtäkään joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta Valioliigassa. Ennen keskiviikkoa Liverpool on kuitenkin voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden. Poolin voittokerroin on 1,70.

9. Joukkueiden 19:ssä edellisessä liigakohtaamisessa Sunderland on vain kerran onnistunut tekemään kaksi maalia. Joulukuussa 2002 Black Cats voitti Liverpoolin 2-1. Kerroin yli 1,5 kotimaalille on 4,20.

8. Joukkueiden neljästä edellisestä joulukuussa pelatusta liigakohtaamisesta kolme on päättynyt 0-0. Maalittoman tasapelin kerroin on 10,00.

7. Sunderland on jäänyt vuoden viimeisessä ottelussaan ilman voittoa seitsemän kertaa peräkkäin (0-4-3). Tasapelin kerroin on 3,85.

6. Liverpool on vaarassa hävitä kolme peräkkäistä vierasottelua Valioliigassa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2006. Tuolloin Liverpool hävisi syyskuun ja marraskuun välillä viisi peräkkäistä vierasottelua onnistumatta kertaakaan maalinteossa. Kerroin sille, että Sunderland voittaa päästämättä maaliakaan, on 8,50.

FBL-ENG-PR-NEWCASTLE-WEST HAM : News Photo

5. Christian Benteke on kohdannut Sunderlandin Valioliigassa kuusi kertaa ja tehnyt otteluissa viisi maalia. Kerroin Liverpool-hyökkääjän kahden maalin illalle on 9,00.

4. Sunderlandin Fabio Borinilla on ensimmäistä kertaa urallaan mahdollisuus tehdä maali kolmessa peräkkäisessä Valioliigan ottelussa. Kerroin sille, että ex-seuransa kohtaava Borini tekee ottelun avausmaalin, on 10,50.

3. Sunderland on hävinnyt neljä edellistä otteluaan, ja vastustaja on tehnyt tappiokulun jokaisessa ottelussa ensimmäisen maalin. Keskiviikkona Sunderlandin voittokerroin on 5,50.

2. Liverpool on pelannut 16 ottelua Jürgen Kloppin alaisuudessa ja tehnyt vain viidessä ottelussa kaksi maalia tai enemmän. Kerroin Liverpoolin onnistumiselle maalinteossa kummallakin puoliajalla on 2,80.

1. Sunderland (35 keltaista ja kaksi punaista korttia) ja Liverpool (35 keltaista ja yksi punainen) kuuluvat Valioliigan korttiherkimpiin joukkueisiin. Kerroin sille, että ottelussa nähdään ulosajo, on 4,10.