Sunderland-Liverpool: 10 tilastoa


10. Liverpool ei ole hävinnyt Sunderlandille yhtäkään viidestä edellisestä kohtaamisesta (3-2-0). Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,22.

9. Sunderland voitti Liverpoolin viimeksi maaliskuussa 2012. Nicklas Bendtner teki ottelun ainoan maalin Stadium of Lightilla. Tänään kotivoiton kerroin on 4,25.

8. Joulukuussa joukkueet pelasivat 0-0-tasapelin ja laukoivat maalia kohti yhteensä vain kolmesti. Se oli ensimmäinen maaliton tasapeli joukkueiden välillä 12 vuoteen. 0-0-tuloksen kerroin on 10,50.

7. Liverpool ei ole hävinnyt kuuteen otteluun, vaikka se ei ole pitänyt nollaa kertaakaan tällä jaksolla. Kerroin sille, että Sunderland tekee lauantaina avausmaalin, on 2,35.

Sunderlandin viisi edellistä maalia Liverpoolia vastaan:

6. Steven Gerrard on tehnyt Liverpoolin neljä edellistä maalia, kaksi niin Leicesteriä kuin AFC Wimbledoniakin vastaan. Yhdeksän maalia tällä kaudella tehneen Pool-kapteenin maalikerroin on 4,10.

5. Sunderland on voittanut 11 edellisestä ottelustaan vain kaksi. Kummatkin voitot Newcastlea ja Leedsiä vastaan irtosivat lukemin 1-0. Kotijoukkueen 1-0-voiton kerroin on 12,00.

4. Patrick van Aanholt teki kauden avausmaalinsa, kun Sunderland voitti Leedsin FA Cupissa. Keskimäärin 1,2 kertaa liigaottelussa laukovan hollantilaisen maalikerroin on 12,50.

3. Liverpool on pelannut kolme ottelua ilman, että kukaan sen hyökkääjistä on tehnyt maalia. Vieraiden jääminen nollille antaa kertoimen 4,60.

2. Sunderland on saanut eniten varoituksia (52) Valioliigassa, mutta ei yhtään punaista korttia. Kerroin sille, että John O'Shea saa keltaisen kortin, on 5,50.

1. Joukkueiden parhaat maalintekijät Valioliigassa, Liverpoolin Gerrard ja Sunderlandin Adam Johnson, ovat tehneet yhteensä vain yhdeksän maalia. Kerroin sille, että Johnson tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta, on 14,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!