Sunderland-Liverpool: 10 tilastopoimintaa


10. Liverpool on voittanut neljä kuudesta edellisestä ottelustaan Stadium of Lightilla. Ennakkosuosikin kerroin on 2,20.

9. Liverpool on kuitenkin hävinnyt kaksi kolmesta viime Sunderland-vierasottelustaan. Sunderlandin voittokerroin on 3,25.

8. Martin O'Neillin joukkueen edellisestä Valioliiga-voitosta on kymmenen ottelua. Kumpikaan joukkue ei ole voittanut tällä kaudella. Tasapelikerroin on 3,35.

7. Viime kauden vastaavan ottelun voitti Sunderland 1-0. Sama lopputulos antaa kertoimen 11,00.

6. Steven Fletcher on tehnyt neljä maalia neljässä edellisessä liigaottelussaan. Avausmaalista skotin tekemänä saa kertoimen 7,75.

5. Sunderlandin uusi hyökkääjä Louis Saha teki viime kaudella yhteensä kuusi maalia Evertonille ja Tottenhamille. Ranskalaisen onnistumiselle maalinteossa tarjotaan kerrointa 3,80.

4. Luis Suarez on tehnyt yhden maalin tällä kaudella. Hän teki myös punaisten ainoan maalin Sunderlandia vastaan viime kaudella. Uruguaylaisen maalista tänään saa kertoimen 2,95.

3. Maajoukkuelaituri Stewart Downing pelasi viime kaudet nollatehoilla. Kerroin sille, että Downing tekee tänään ensimmäisen maalinsa Liverpoolille, on 5,50.

2. Liverpool on viimeksi aloittanut kauden yhtä huonosti kaudella 1962-63. Sillä kaudella Bill Shanklyn valmentama joukkue voitti Manchester Cityn 4-1 kauden neljännessä ottelussa. Liverpoolin 4-1-voitto tänään antaa rahat takaisin 40-kertaisesti.

1. Kuudessa edellisessä Sunderland-Liverpool-ottelussa häviäjä ei ole tehnyt maalia. Sunderlandin voitto ilman päästettyjä maaleja antaa kertoimen 5,00, Liverpoolin vastaava kerroin on 3,75.