Sunderland-Liverpool: faniennakko


Sunderland: Martyn McFadden, A Love Supreme.

Kokoonpanot:

Maajoukkuetauot voivat aiheuttaa managereille päänvaivaa, mutta James McLeanin pitäisi olla tuoreilla jaloilla liikkeellä. Adam Johnson jäi loukkaantumisen takia pois Englannin ryhmästä. Hän lienee kuitenkin pelaamaan, mikä vahvistaa hyökkäystämme. Phil Bardsley ei välttämättä ole vieläkään kunnossan, joten keskikenttäpelaajat Craig Gardner ja Jack Colback pelannevat laitapakkeina.

Vire

Sunderland on pelannut kaksi hienoa vierasottelua tällä kaudella. Arsenalia vastaan puolustimme hyvin, sitkeää Swanseaa vastaan Steven Fletcher osui kahdesti. Fanit odottavat innolla näkevänsä joukkueen kotikentällä, joka tosin saattaa edelleen kärsiä runsaasta vedestä! Kun huomioi meidän tulivoimamme ja Liverpoolin hyökkäysvoiman puutteen, otamme ensimmäisen voittomme.

Keskinäiset ottelut

Muutamat viimeiset kohtaamisemme ovat olleet jokseenkin dramaattisia: surullisenkuuluisa rantapalloepisodi ja Luis Suarezin sekä Asamoah Gyanin kohtaaminen MM-kisojen jälkeen. Tasapeli ja niukka voitto viime kaudelta viittaavat tasaiseen peliin. Nälkäinen Sunderland haluaa kuitenkin hyödyntää Liverpoolin hapuilun.

Parhaat vedot

Sunderlandin 2-0-voitto (17,00). Meidän pitäisi pärjätä hyvin vaikeuksissa olevaa Liverpoolia vastaan. Uskon kahteen maaliin.

Sunderland tekee maalin molemmilla jaksoilla, 4,50. Tämä on turvallisempi vaihtoehto, jos tulosveto tuntuu riskiltä.

Punainen kortti ottelussa, 4,25. Liverpool-pelaaja on jo nähnyt punaista tällä kaudella. Ulosajo on aina mahdollinen, kun Lee Cattermole on kentällä.

Oletettu avauskokoonpano:


Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop.

Kokoonpanot:

Lucas Leiva on vielä muutaman viikon sivussa. Jose Enrique ei ole täydessä kunnossa, eli hän tuskin on avauksessa. Stewart Downing aloittanee taas vasempana pakkina. Moni pelaaja pelasi tauolla maajoukkueensa mukana, mutta kaikki onneksi palasivat ehjänä.

Vire

Liverpool on aloittanut huonosti. Yksi piste kolmesta ottelusta tietää sitä, että Sunderlandin vieraana joukkueella on paineita ottaa täysi pistepotti. Ennen maajoukkuetaukoa hävisimme kotona Arsenalille, joten luottamus ei ole huipussaan. Steven Gerrard ja Pepe Reina ovat tehneet pahoja virheitä alkukaudesta, joten heille tauko tuli toivottavasti hyvään aikaan. Jonjo Shelvey ja Raheem Sterling ovat ryhmän nousevat tähdet. Odotan heiltä hyvää esitystä.

Keskinäiset ottelut

Viime vuoden vastaavassa ottelussa Sunderland voitti 1-0 Niclas Bendtnerin maalilla. Huonompaan suuntaan asiat eivät voi mennä.

Parhaat vedot

Alle 2,5 maalia, 1,84. Meidän hyökkäyksemme ei ole vielä löytänyt virettään ja Sunderland ajaa vielä uusia pelaajia sisään, joten peli voi olla vähämaalinen.

Tasapeli tauolla, Liverpoolin voitto, 6,00. Pidämme pelin alussa tiukkana ja voimme ratkaista toisella jaksolla.

Steven Gerrard tekee ensimmäisen maalin, 9,00. Hän on tehnyt virheitä ja lensi ulos maaottelussa, joten hän tekee kaikkensa palatakseen tasolleen.

Tulosveikkaus

Sunderland 0-1 Liverpool (17.00)

Oletettu avauskokoonpano: