Sunderland-Newcastle: faniennakko


Sunderland: Martyn McFadden, A Love Supreme.

Kokoonpano

Rehellisesti sanottuna maajoukkuetauko ei tehnyt kenellekään hyvää, etenkin kun Englannin ottelu siirtyi päivällä eteenpäin. Toivottavasti Adam Johnson on vihdoinkin täydessä pelikunnossa. Phil Bardsley voi palata oikeaksi laitapakiksi ja pudottaa Craig Gardnerin kokoonpanosta. Bardsley on vaihtoehto myös keskustaan Lee Cattermolen pelikiellon takia.

Vire

Kausi on ollut kummallinen. Olemme ottaneet paljon tasapelejä: vain yksi tappio, mutta toisaalta vain yksi voitto. On hyvä olla tappioitta lokakuun puolivälissä, mutta europeleihin ei pääse pelkillä tasapeleillä.

Edelliset kohtaamiset

En aio valehdella: viime aikojen saldomme Newcastlea vastaan on synkkä. Voitimme heidät viimeksi 2008, ja se oli ensimmäinen voitto sitten vuoden 2000. Newcastle jos joku on Sunderlandille peikko. Martin O'Neillin alaisuudessa olemme kuitenkin parantaneet ja viime kaudella olisimme ansainneet voiton, eli kolme pistettä on otettavissa. Manchester Unitedia vastaan Newcastle puolusti erikoistilanteissa huonosti. Sebastian Larssonin vapaapotkut voivat tehdä pahaa jälkeä.

Parhaat vedot

Steven Fletcher tekee maalin, 2,80. Jos Sunderland tekee maalin, sen tekee Fletcher. Hän ei ole tällä kaudella laukonut montaa sellaista laukausta, joka ei ole mennyt maaliin!

Sunderland tekee maalin kummallakin puoliajalla, 4,10. Tästä ei välttämättä tule maalijuhlaa, mutta kerroin on hyvä.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,83. Puolustuksemme on ollut ihan kohtalainen, mutta derbyissä kuntopuntarilla ei juuri ole väliä.

Tulosveikkaus: Sunderland 2-1 Newcastle (10.5)

Oletettu avaus:

Newcastle: Mark Jensen, The Mag.
 
Kokoonpano

Alan Pardew'lla on isoja päätöksiä tehtävänään, mutta ainakin paras kokoonpano on käytettävissä. Maajoukkuetauko antoi esimerkiksi Tim Krulille, Steven Taylorille ja Fabricio Coloccinille aikaa toipua pelikuntoon. Jos he ovat lähelläkään täyttä pelikuntoa, uskon Pardew'n peluuttavan heitä.
 
Vire

Newcastle on ollut epätasainen suorittaja jopa otteluiden sisällä. Olemme tarvinneet pisteisiin Hatem Ben Arfan ja Demba Ban loistavia yksilösuorituksia. Derbyyn kaikkien pitäisi herätä ja loukkaantumisista toipuneet pelaajat, jotka ovat myös johtajatyyppejä kentällä, ovat iso apu.

Edelliset kohtaamiset

Valioliiga-ajan 20 Sunderland-ottelusta Newcastle on voittanut yhdeksän, pelannut kahdeksan tasan ja hävinnyt kolme, joten ei tarvita neroa laskemaan, kumpi on ollut edellä. Ottelut ovat kuitenkin tasaisia yksittäisiä 5-1- tai 4-1-tuloksia lukuunottamatta. Viime kauden ottelut päättyivät 1-1-tasapeliin ja Newcastlen 1-0-voittoon.
 
Parhaat vedot

Carlos Cuellar saa kortin, 4,50. Espanjalainen pelaa ensimmäisen derbynsä ja Bata sekä Cisseä vastaan töitä on tiedossa.

Demba Ba tekee avausmaalin, 7,00. Ba johtaa Valioliigan maalipörssiä ennen viikonlopun otteluita. Kerroin on arvokas.

Yohan Cabaye tekee maalin, 6,50. Viime kaudella voittomaalin tehnyt Ryan Taylor on poissa. Cabaye antanee useimmat erikoistilanteet. 6,50 on mielestäni aivan käypä kerroin.
 
Tulosveikkaus: Sunderland 0-2 Newcastle (15.00)

Oletettu avaus: