Sunderland-Norwich: faniennakko


Sunderland: Martyn McFadden, A Love Supreme

Kokoonpano

Danny Rosen paluu kokoonpanoon on valtavan tärkeä asia. Hän tuli vaihdosta peliin QPR-ottelussa ja vaikutti vihdoin olevan kunnossa. Rose on joukkueen ainoa puhdas laitapakki, joten hän on joukkueen avainpelaajia - siihen asti, että pelaajan omistava Spurs nappaa Rosen kesällä takaisin. Lee Cattermole on kuitenkin edelleen sivussa. Hän on iso menetys.

Vire

Sunderland on pelannut surkeasti viime viikkoina. Kyse ei ole vain siitä, että voittoja ei tule, vaan olemme pelanneet kerrassaan surkeasti. Hyökkäyspelistä on puuttunut luovuutta jo jonkin aikaa. Stephane Sessegnon on joukkueen ainoa oikeasti peliälykäs pelaaja, ja hän esiintyy edukseen vain noin puolet ajasta. Adam Johnson väläyttelee ajoittain, mutta hän on silti ollut jonkinlainen pettymys. Monet fanit kritisoivat manageri Martin O'Neilliä varovaisista taktiikoista.

Edelliset kohtaamiset

Meidän olisi pitänyt voittaa Norwich aiemmin tällä kaudella. Päästimme kaksi turhaa maalia. Sunderland dominoi toista jaksoa mielin määrin, muttei tietenkään tehnyt maalia, kun sitä todella tarvittiin. Ihmiset muistavat kyllä viime kauden 3-0-kotivoiton, mutta asiat ovat muuttuneet. En luota joukkueeseen yhtä vahvasti kuin aiemmin.

Parhaat vedot

Sunderland voittaa, 2,00. En tiedä onko tämä tietämättömyyttä vai sokeaa optimismia, mutta luulen, että Sunderland saattaa raapia tästä väkisin voiton. Olisi vähän pakko...

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,85. Puolustuspelimme on ollut viime aikoina surkeaa, joten ei ole huono veto lyödä vetoa Norwichin maalin puolesta.

Danny Graham tekee avausmaalin, 6,00. Outo tunne kertoo, että hyökkääjä tekisi Sunderland-uransa avausmaalin Norwichin verkkoon.

Tulosveikkaus: Sunderland 2-1 Norwich (9.00)

Oletettu avaus


Norwich: Matt, Holtamania

Kokoonpano

Norwichin suurin huoli ennen sunnuntain ottelua on Anthony Pilkingtonin viime viikon Southampton-ottelussa saama loukkaantuminen. Laituri on pelannut tasaisen kauden ja häntä tarvittaisiin vasemmalla laidalla. Muuten joukkue on hyvin kasassa. Alex Tetteyllä on vielä pari ja John Ruddylla muutama viikko matkaa pelikuntoon. Luciano Becchio oli pirteä tultuaan vaihdosta kentälle viime viikolla. Grant Holt puolestaan pelasi huonosti, joten Becchio on vaihtoehto avauksen hyökkääjäksi.

Vire

Norwich yrittää ilmeisesti toistaa Aston Villan viime kauden kaavaa: putoamisviivan yläpuolella pysymistä juuri riittävillä tuloksilla. Muutaman viikon takainen Everton-voitto oli Norwichin ainoa sitten joulukuun alun, mutta lukuisat tappiot ovat vaihtuneet tasapeleihin. Olemme pelanneet kuusi 0-0-tasapeliä, mikä on koko Euroopan kovin lukema.

Edelliset kohtaamiset

Norwichin liiganousun jälkeen keskinäiset kamppailut ovat olleet todella tasaisia. Viime kaudella kumpikin voitti kotiottelunsa. Tällä kaudella Norwich jatkoi sarjaa 2-1-kotivoitolla. Sunderland-leirissä uskotaan varmasti, että Black Catsin vahva kotivire ja huono vierassaldo pitävät putken elossa.

Parhaat vedot

Tasapeli, 3,40. Kummallakaan ei ole varaa hävitä, joten kerroin on hyvä.

Alle 2,5 maalia, 1,70. Norwich puolustaa hyvin, mutta on vastustajan maalin edessä ujo.

Alle 1,5 maalia, 3,10. Sunderland on huonossa vireessä ja Norwich taas kehno vierasjoukkue, joten ottelusta voi todellakin tulla tylsä.

Tulosveikkaus: Sunderland 0–0 Norwich (9.25)

Oletettu avaus

Lyö vetoa sunnuntain Valioliiga-kamppailuista täällä!