Sunderland-Tottenham: faniennakko


Sunderland: Martyn McFadden, A Love Supreme

Kokoonpano

John O'Shea missasi Manchester City -tappion eikä hänen pelikunnostaan ole vielä varmuutta, mutta Matt Kilgallon tuurasi hyvin. Carlos Cuellar otti kapteenin nauhan, kun riveistä putosi ensin Lee Cattermole ja sitten O'Shea. Spurs-laina Danny Rose ei saa pelata emoseuraansa vastaan. Se on iso menetys, sillä Rose on pelannut hyvin ja reservipuolustajamme eivät ole yhtä laadukkaita.

Vire

Takana on kauden paras ottelu Man Cityä vastaan. Lopputulos oli 1-0, mutta rehellisesti sanottuna olisimme voineet voittaa kahdella tai kolmellakin maalilla. Härnäsimme hallitsevaa mestaria ja joukkue pelasi sankarillisesti, vaikka olikin varamiehinen. Hyökkäyspäässä olimme tehokkaita ja jo oli aikakin. Sunderlandilla on kaksi nopeaa, taitavaa laituria, loistava pelintekijä ja maalintekijä, joka voisi pelata missä liigajoukkueessa tahansa.

Edelliset kohtaamiset

Tottenham on voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä Sunderland-vierasottelustaan. Tasapelejä on ollut kolme. Se olisi Sunderlandille sekä realistinen tavoite että hyvä tulos. Spursillä on erinomainen joukkue, joka kuuluu neljän parhaan joukkoon. Mielestäni Tottenham on vaarallisempi kuin Man City, joten työ on vasta alussa.

Parhaat vedot

James McClean tekee maalin, 6,00. Pelaaja on näyttänyt viime viikkoina alati vaarallisemmalta.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,75. Tässä ottelussa turvallinen poiminta.

Tottenham tekee rankkarimaalin, 7,00. En väitä, että Tottenhamilla olisi muutama filmaaja joukkueessaan, mutta...

Tulosveikkaus: Sunderland 2-2 Tottenham (15.00)

Oletettu avaus

 


Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog

Kokoonpano

Niin Clint Dempseyn, Tom Huddlestonen kuin Benoit Assou-Ekottonkin pitäisi olla käytettävissä loukkaantumisten jälkeen. Kolme kertaa vaihdosta peliin tullut Scott Parker lienee myös mukana. Assou-Ekotto mennee suoraan vasemmaksi pakiksi, jolloin Jan Vertonghen jatkaa keskustassa. Niin hyvä kuin Parker onkin, hän tuskin syrjäyttää loistavaa Sandroa. Todennäköisempää on, että Dempsey korvaa Moussa Dembelen keskikentällä.

Vire

Tapaninpäivän Aston Villa -voitto oli kolmas peräkkäinen tappioton ottelu. Vielä enemmän miellytti kolmas peräkkäinen nollapeli. Takkiin on tullut vain kerran seitsemässä viime ottelussa - ja sekin johtui Evertonin kahdesta loppuhetkien maalista. Vire on siis erinomainen.

Edelliset kohtaamiset

Stadium of Light ei ole suotuisaa maaperää Spursille. Seitsemästä viime vierailusta on tullut vain yksi voitto. Samaan ajanjaksoon mahtuu kuitenkin kolme tasapeliä mukaanlukien viime kauden maaliton nuhjaus. Sunderlandin kovan puolustuksen avaamiseen ei ole kuitenkaan juuri löytynyt aseita.

Parhaat vedot:

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,75. Puolustuspelimme on parantunut, mutta Sunderland on kova testi.

Taukotasapeli, Spurs voittaa ottelun, 5,50. Kaksi viime voittoamme ovat menneet tämän kaavan mukaan.

Gareth Bale tekee vähintään kaksi maalia, 10,00. Hän on loistavassa vireessä jopa omalla korkealla mittapuullaan.

Tulosveikkaus: Sunderland 1-3 Tottenham (17.00)

Oletettu avaus