Sunderland-Tottenham: ottelun tärkeät tilastot


10. Martin O'Neillin ja Andre Villas-Boasin ryhmät voittivat tapaninpäivän ottelunsa 1-0 ja 4-0. Sunderlandin voittokerroin on 3,65, Spurs on voittajasuosikki kertoimella 2,05.

9. Sunderlandin tapaninpäivän Manchester City -voitto oli joukkueen toinen 1-0-voitto Valioliigassa peräkkäin. Aiemmin tässä kuussa kaatui Southampton samoin numeroin. Isäntien 1-0-voiton kerroin on 11,00.

8. Steven Fletcher on tehnyt avausmaalin kuudessa tämän kauden Valioliiga-ottelussa. Skottikärjen avausmaalikerroin on 7,00.

6. Viime kauden Sunderland-kotiottelussaan Tottenham vei pisteet lukemin 1-0 Roman Pavlyuchenkon maalilla. Spursin 1-0-voiton kerroin on 7,75.

5. Brasilialainen keskikenttäpelaaja Sandro on tehnyt eniten syötönkatkoja Valioliigassa (74), mutta maalia hän on juhlinut vain kerran. Sandron maalikerroin on 8,00.

4. Gareth Balen tapaninpäiväinen hattutemppu Aston Villan verkkoon nosti walesilaisen kauden maalimäärän yhdeksään. Hän teki koko viime kaudella samaiset yhdeksän kaappia. Balen hattutemppukerroin on 50,00.

3. Spursin toinen maalintekijä Villaa vastaan oli Jermain Defoe, joka on laukonut 14 maalia kaikissa kilpailuissa. Defoen avausmaalikerroin on 2,50. Villaa vastaan hän iski juurikin avausosuman.

2. Adam Johnsonin voittomaali Cityn verkkoon oli laiturin kauden kolmas täysosuma. Englannin maajoukkuemiehen viimeisen maalin kerroin on 12,00.

1. Kumpikaan joukkue ei ole saanut rankkaria tällä kaudella. Sunderlandin rankkarimaalin kerroin on 8,00, Tottenhamin vastaava 7,00.

Steve Jennings