Swansea City-Everton: 10 tilastoa


10. Everton ei ole koskaan hävinnyt Swansealle missään kilpailussa. Toffees on sunnuntainakin suosikki kertoimella 2,35.

9. Everton on hävinnyt tällä kaudella vain yhden Valioliiga-ottelun, vähemmän kuin mikään muu joukkue. Swansean voittokerroin on 3,05.

8. Joukkueiden 17 kohtaamisesta viisi on päättynyt tasan. Pistejaon kerroin on 3,35.

7. Swansea ei ole tehnyt maaliakaan neljässä Valioliiga-ottelussaan Evertonia vastaan. Vierasjoukkueen nollapeli antaa kertoimen 3,05.

6. Roberto Martinezin miehistö on päästänyt tällä kaudella vain 15 liigamaalia. Vain Southamptonin puolustustilasto on yhtä hyvä. Evertonin voitto ilman takaiskuosumaa antaa kertoimeksi 4,00.

5. Evertonin puolustajat ovat tehneet seitsemän Valioliiga-osumaa tällä kaudella. Minkään muun joukkueen puolustajat eivät ole pystyneet vastaavaan. Seamus Colemanin maalikerroin on 9,50.

4. Viime kaudella David Moyesin alaisuudessa Everton voitti Swansean vieraissa 3-0. 3-0-vierasvoiton kerroin on 20,00.

3. Kevin Mirallas teki ottelussa Toffeesin toisen maalin. Kerroin sille, että belgialainen avaa maalinteon sunnuntaina, on 9,00.

2. Jonjo Shelvey pelasi 47 ottelua Evertonin paikallisvastustaja Liverpoolissa ennen kesäsiirtoaan Swanseaan. Shelvey on tällä kaudella tehnyt kolme maalia. Tänään hänen maalikertoimensa on 4,50.

1. Chelseasta lainattu Romelu Lukaku on tehnyt Evertonille kahdeksan maalia 13 ottelussa. Hyökkääjän avausmaalikerroin on 5,75.

Tässä Lukakun kaksi osumaa Newcastlen verkkoon aiemmin tällä kaudella:

Lyö vetoa ottelusta täällä!