Swansea-Everton: faniennakko


Swansea: James White, SCFC2.

Kokoonpano

Swansea saattaa joutua otteluun ilman kumpaakin kauden aloittanutta vakiotoppariaan, sillä kapteeni Ashley Williamsin pelaaminen on epävarmaa. Voi olla, että hän pelaa, mutta valmentaja Michael Laudrupilla on muutakin tekemistä: Britton ja De Guzman jättivät harjoituksia väliin viikolla, Pablo Hernandez tavoittelee avauspaikkaa viime viikonlopun hyvän esityksen jälkeen.

Vire

Alkukautemme on ollut loistava, mutta viime viikon Aston Villa -ottelu oli pettymys. Puolustusta on testattu, ja kun Everton näyttää vaaralliselta, puolustuspelin on onnistuttava. Hernandezin ja Michun yhteistyö hyökkäyskolmanneksella saa veden kielelle. Kaksikko on selkeä uhka Leighton Bainesille ja muulle Everton-puolustukselle.

Keskinäiset kohtaamiset

Everton oli yksi niistä kolmesta joukkueesta, jotka voittivat Swansean viime kaudella kummassakin keskinäisessä. David Moyesin taktisista kyvyistä pallonhallintaan pyrkiviä joukkueita vastaan on puhuttu paljon. Everton ei päästänyt Swanseaa vastaan viime kaudella maaliakaan, eli Joutsenilla on näytettävää maalin edessä. Kahdessa tämän kauden kotiottelussamme olemme tehneet viisi maalia. Luulisi siis, että saamme nytkin ainakin yhden aikaiseksi!

Parhaat vedot

Alle 0,5 maalia, kerroin 10,00. Vaikka Swansean maalijyvä on ollut kohdallaan, Everton on ollut vaikea vastustaja. Uskon, että tasapeli kelpaisi molemmille joukkueille. Viime vuonna molemmat ottelut olivat tasaisia. Tämä veto voi olla hyvä haku.

Michu tekee maalin, kerroin 3,25. Pelaaja on hyvässä vireessä. Omaisuuksia tällä ei voita, mutta vitonen Michulle voisi riittää muutamaan lauantaituoppiin ravintolassa.

Punainen kortti, kerroin 4,75. Chico lensi ulos edellisessä ottelussa. Useampikin Swansean pelaaja voi joskus taklata todella kovaa. Tämä voi tuoda rahaa, etenkin jos Everton onnistuu edellisten kohtaamisten tapaan turhauttamaan Swansean.

Tulosveikkaus

Swansea 2-1 Everton

Oletettu avaus:


Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey.

Kokoonpano

Kauden alku on ollut ihan hyvä, ja sille haetaan nyt jatkoa terveellä joukkueella Swansean vieraana. Vain Darron Gibson ja Nikica Jelavic ovat loukkaantumisen takia sivussa, mutta David Moyesilla on hyviä vaihtoehtoja. Newcastlea vastaan puolustuspeli oli kamalaa, joten Phil Jagielka tai Sylvain Distin voi joutua tekemään tilaa Johnny Heitingalle.

Vire

Kausi alkoi voitoilla Manchester Unitedista ja Aston Villasta, mutta jatkui huonolla tappiolla West Bromwichille ja maanantain Newcastle-tasapelillä. Jelavicin loukkaantuminen Newcastlea vastaan oli ikävää, mutta Gibsonin poissaolo on itse asiassa ollut vahingollisempaa. Vastustajat tietävät Marouane Fellainin vaarallisuuden. Evertonin luovuus kärsii siitä toisinaan.

Keskinäiset kohtaamiset

Swansea pelasi viime kaudella unelmakauden, mutta Everton oli yksi kolmesta joukkueesta, joka haki voiton Liberty Stadiumilta. Everton voitti silloin 2-0. Itse asiassa 15 keskinäisessä ottelussa emme ole koskaan hävinneet Swansealle. Swanseaa täytyy prässätä kovaa ja heidän syöttöpeliään täytyy häiritä, jotta voimme pärjätä.

Parhaat vedot:

Leighton Baines tekee maalin, kerroin 8,00. Jos viime kauden ottelulla on mitään painoarvoa, Baines saa paljon tilaa nousuille.

Kevin Mirallas tekee maalin, kerroin 3,20. Uusi belgialaishankinta on ollut vaarallinen joka ottelussa ja avannee maalitilinsä Valioliigassa ennen pitkää.

Molemmat joukkueet tekevät maalin, kerroin 1,75. Swansealta puuttuu puolustajia ja Evertonin takalinja näyttää haavoittuvaiselta. Tämä veto tuntuu turvalliselta.

Tulosveikkaus

Swansea 1-2 Everton (9.75)

Oletettu avaus: