Swansea-Hull: 10 tilastoa


10. Swansea ja Hull City kohtaavat maanantaina ensimmäistä kertaa Valioliiga-tasolla. Keskinäisisten sarjaotteluiden voitot ovat Swansealle 27-22. Joukkueiden ensimmäinen yhteenotto nähtiin jo marraskuussa 1925. Kotijoukkue on suosikki kertoimella 1,72.

9. Hull on ottanut kolme voittoa ja yhden tasapelin neljästä edellisestä ottelustaan Swanseaa vastaan. Tiikereiden edellinen tappio Swansealle tuli toukokuussa 2003 silloisessa III-divisioonassa. Swansea voitti tuolloin 4-2. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 2,18.

8. Tuolloin Swansean James Thomas teki hattutempun Vetch Fieldillä pelatussa ottelussa. Kolmen Swans-vuotensa aikana hyökkääjä ampui 16 maalia sarjaotteluissa. Kerroin Swansean nykyisen hyökkääjän Michun hattutempulle on 28,00.

7. Swansean 3-0-voitto Newcastlesta viime viikolla oli walesilaisten ensimmäinen kotivoitto sitten lokakuun puolivälin, jolloin Swansea kukisti Sunderlandin 4-0. Kotivoitto nollapelillä antaa kertoimen 2,50.

6. Hull on hävinnyt yhtä lukuunottamatta kaikki tämän kauden seitsemän vierasotteluaan Valioliigassa. Se on kuitenkin kohdannut vieraskentillä jo kaikki neljä kärkijoukkuetta. Vierasvoiton kerroin on 5,45.

5. Curtis Davies on yksi niistä kahdeksasta pelaajasta, jotka ovat saaneet viisi varoitusta tämän kauden Valioliigassa. Swansean riveistä niin Angel Rangelilla kuin Chico Floresillakin on neljä varoitusta. Kerroin sille, että maanantaina nähdään punainen kortti, on 6,00.

4. Vain 25 prosenttia Hullin hyökkäyksistä tulee kentän keskustasta. 75 prosenttia Hullin hyökkäyksistä keskittyy laidoille. Laituri Ahmed Elmohamadyn maalikerroin on 15,00.

3. Jonjo Shelvey teki keskiviikkona kauden kolmannen osumansa. Näin ollen hän on tehnyt 12 ottelussa Swansea-paidassa enemmän maaleja kuin hän teki 47 ottelussaan Liverpoolin väreissä. Kerroin sille, että Shelvey tekee ottelun ensimmäisen tai viimeisen maalin, on 9,00.

2. Hullin Yannick Sagbo laukoo maalia kohti vain 0,9 kertaa per Valioliiga-ottelu, mutta on silti tehnyt jo kaksi maalia tällä kaudella. Sagbon laukaisuprosentti on 83. Kerroin sille, että Sagbo osuu Swanseaa vastaan kahdesti, on 30,00.

1. Hull on tehnyt vähintään kaksi maalia vain kolmessa tämän kauden 17 ottelustaan. Kerroin sille, että maanantaina nähdään yli 1,5 vierasmaalia, on 4,60.

Lyö vetoa ottelusta täällä!