Swansea-Liverpool: faniennakko


Swansea: Jim White, SCFC2.

Kokoonpano

Ki Seung Yung on jälleen kunnossa loukkaantumisen jäljiltä. Myös Chico on toipunut puujalastaan, joten Michael Laudrupilla on valinnanvaraa, kun Brendan Rodgers palaa Liberty Stadiumille ensimmäistä kertaa. Tuntumani on, että Chicu korvaa Monkin ja Michu nousee takaisin kärkeen, vaikka pelaaja itse pelaa mieluummin keskikentällä. Uskon myös, että Wayne Routledge tulee joukkueeseen laitapelaajaksi seuran ennätyshankinta Pablo Hernandezin vierelle.

Vire

Joutsenilta meni muutama ottelu Laudrupin pelitavan sisäistämiseen, mutta merkit viittaavat nyt siihen, että joukkue alkaa taas löytää Valioliiga-tuntuman. Vierasvoitto Newcastlesta (ensimmäinen vierasvoitto avauskierroksen jälkeen) oli jo neljäs peräkkäinen tappioton ottelu. Se oli myös merkki siitä, että Swansea parantaa puolustuspäässä ja lisäksi peliin on tullut hyökkäysuhka, joka oli viime kaudella toisinaan kadoksissa.

Edelliset kohtaamiset

Lähihistoria antaa Swansealle edun. Viime kuussa voitimme liigacupissa. Swansea voitti myös viime kauden viimeisen ottelun, jossa Danny Graham iski maalillaan viimeisen naulan Kenny Dalglishin arkkuun. Cup-voitto oli vähään aikaan ensimmäinen voitto sellaisesta ottelusta, jossa nähdään runsaanpuoleisesti maaleja. 1980- ja 1990-luvulla Liverpool antoi kuitenkin Swansealle usein kyytiä. Pool on joka tapauksessa iso nimi ja iso seura. Nyt joukkue tulee Liberty Stadiumille sarjasijoituksenaan yhdestoista. Liverpoolilla on menossa muutosprosessi.

Parhaat vedot

Pablo Hernandez tekee ensimmäisen maalin, 11,0. Ex-Valencia-pelaaja alkaa vihdoin sopeutua Valioliigaan. Hän on hyvä molemmilla jaloilla ja maalivainu on kohdallaan, joten kerroin on erinomainen.

Vähintään kuusi kulmapotkua Swansealle, 2,20. Erikoinen valinta, mutta Swansea saa paljon kulmia. Tein tällä vedolla rahaa Swansean edellisessä ottelussa Southamptonia vastaan.

Liverpool johtaa tauolla, Swansea voittaa, 25,00. Swansean vastustuskyky kotona on kunnossa. Liverpool voi hyvinkin tehdä maalin, mutta kun fanit heittäytyvät joukkueen tueksi, Liberty Stadium on pelottava paikka pelata. Vaikka Liverpool tekisi maalin, älä ylläty jos Swansea tasoittaa ja menee ohi!

Tulosveikkaus: Swansea 3-1 Liverpool (25.00)

Oletettu avaus

Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop.

Kokoonpano

Brendan Rodgers lepuutti joitakin ykkösmiehistön pelaajia torstain Eurooppa-liigan ottelussa Young Boysia vastaan. Daniel Agger, Jose Enrique, Joe Allen ja Glen Johnson olivat kokonaan sivussa, Steven Gerrard, Raheem Sterling ja Luis Suarez pelasivat vain osan ottelusta. Lucas Leiva saattaa aloittaa penkiltä, sillä hän pelasi nuorten joukkueen mukana perjantaina. Ainoat suuremmat loukkaantumiset ovat Fabio Borinilla ja Martin Kellyllä.

Vire

Liverpool on pelannut seitsemän viime Valioliiga-ottelua tappioitta. Vaikka Reds ei voittanut Young Boysia, viime viikonlopun Wigan-ottelu oli vakuuttava. Luis Suarez on liigan maalipörssin kärki. Jose Enrique on myös ollut erinomaisessa vireessä. Hän teki Liverpool-uransa avausmaalin Wigania vastaan.

Edelliset kohtaamiset

Liverpool ei ole voittanut kolmeen viime otteluun Swanseaa vastaan. Viimeisin yritys oli liigacupissa joitakin viikkoja sitten. Viime kaudella hävisimme Walesissa ja jäimme tasapeliin Anfield Roadilla.

Parhaat vedot

Luis Suarez tekee maalin, 2,20. Uruguaylainen on lyömättömässä iskussa ja tulee saamaan paikkoja kehnoa Swansea-puolustusta vastaan.

Alle 2,5 maalia, 2,00. Uskon, että Brendan Rodgersin paluusta Walesiin tulee vähämaalinen kamppailu.

Liverpool pitää nollan, 3,10. Puolustuslinjamme on parantanut viime viikkoina. Odotan jälleen nollapeliä.

Tulosveikkaus: Swansea 0-2 Liverpool (11.50)

Oletettu avaus