Swansea-Manchester United: 10 tilastoa


10. Uusi Manchester United -manageri David Moyes aloittaa mestaruuden puolustamisen lauantaina Walesissa. Neljästä edellisestä keskinäisestä ottelusta kolme on päättynyt Unitedin voittoon. Vierasvoiton kerroin on 1,90.

9. Myös Moyes on Evertonin kanssa voittanut kolme neljästä edellisestä Swansea-kohtaamisestaan. Everton piti näissä otteluissa nollan. Unitedin voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,33.

8. Swansea on kuitenkin jo pelannut kaksi ottelua Eurooppa-liigassa ja pitänyt niissä maalinsa puhtaana. Kotivoiton kerroin on 4,00.

7. Swansea voitti aiemmin tässä kuussa kotonaan Malmö FF:n 4-0 (video alla). 12 miljoonalla punnalla hankittu Wilfried Bony teki debyytissään kaksi maalia. Lauantaina norsunluurannikkolaisen maalikerroin on 2,95.

 
6. Viime kaudella 22 maalia tehnyt Michu aloitti maalinteon Malmöä vastaan. Kerroin sille, että hän toistaa tempun Unitedia vastaan, on 6,25.

5. United-hyökkääjä Danny Welbeck teki tällä viikolla ensimmäisen maalinsa 14 otteluun, kun hän osui Englannin paidassa Skotlannin verkkoon Wembleyllä. Welbeckin maalikerroin on 2,75.

4. United teki viime kaudella 86 liigamaalia, 11 enemmän kuin toiseksi eniten maalannut Chelsea. United teki keskimäärin 2,26 maalia per ottelu. Kerroin sille, että Red Devils osuu vähintään kolmesti lauantaina, on 3,90.

3. Swansea teki puolestaan viime kaudella 1,24 maalia per ottelu, toissa kauden lukema oli 1,16. Kerroin sille, että Swansea tekee vähintään kaksi osumaa, on 3,15.

2. Rio Ferdinand teki viime hetkien 2-1-voittomaalin Unitedille, kun joukkueet kohtasivat Old Traffordilla toukokuussa. Se oli Ferdinandin ensimmäinen osuma Unitedissa viiteen vuoteen. Ferdinandin maalikerroin on 15,00.

1. Swansean keskimääräinen pallonhallintaprosentti viime kauden kotiotteluissa oli 57,6. Lukema oli kolmanneksi suurin Liverpoolin ja Arsenalin jälkeen. Kerroin sille, että Swansea tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 4,90.

Lyö vetoa ottelusta täällä!