Tammikuun siirtoikkuna: Arsenal jahtaa Gourcuffia ja Yanga-Mbiwaa


Spekulaatioissa

Harry Redknapp saattaa tavoilleen uskollisena viettää tammikuun siirtomarkkinoilla. Tähtäimessä on Chelsean Florent Malouda. Entiselle Ranskan Maajoukkuemiehelle ei tunnu olevan Stamford Bridgellä käyttöä, joten vakituinen pelipaikka QPR:ssä kiinnostaisi pelaajaa varmasti. Siirtyi 32-vuotias mihin tahansa, pelaaja joutuu tinkimään palkastaan.

Lehtien kertomaa

Montpellier-puolustaja Mapou Yanga-Mbiwa on suosittu mies tässä kuussa. Arsenal on uusin peaajan allekirjoitusta hamuava Valioliiga-seura. Newcastlen kerrottiin jo olevan lähellä sopimusta 23-vuotiaan kanssa, mutta Harakat voi jäädä soittelemaan toista viulua toistamiseen viikon sisällä.

Yhteyttä otettu

Yoann Gourcuff on toinen ranskalainen, joka saattaa olla matkalla Pohjois-Lontooseen. Lyon yrittää leikata palkkakulujaan, minkä myötä Gourcuffia on tarjottu Arsenalille. Onko Christopher Reeven kaksoisolennosta Gunnersin uudeksi Supermieheksi?

Tarjous pöydällä

Wesley Sneijder -siirtosaaga kiihtyy kiihtymistään. Inter on hyväksynyt turkkilaisjätti Galatasarayn tarjouksen pelaajasta. Hollantilainen ei huhujen mukaan ole kovinkaan innostunut siirrosta Turkkiin, mutta kerjäläisillä (ja neljännesmiljoonan viikossa ansaitsevilla) ei aina ole varaa valita.

Nimet paperissa

Loic Remyn siirron Länsi-Lontooseen odotettiin sinetöivän Djibril Cissen kohtalon seurassa. Näin myös kävi, sillä Cisse siirtyy Qatariin Al-Gharafan riveihin. Onko kiertolaishyökkääjän pelit Britanniassa pelattu?