Tottenham-Arsenal: 10 tilastoa


10. Arsenal on hakenut White Hart Lanelta vain yhden voiton seitsemällä viime yrittämällä Valioliigassa. Tottenham on sunnuntaina suosikki kertoimella 2,30.

9. Gunners on kuitenkin voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista. Arsenalin kolmannen peräkkäisen derbyvoiton kerroin on 3,00.

8. Kummassakin edellisessä Arsenalin voitto-ottelussa Spurs johti ottelua jossakin vaiheessa. Kerroin sille, että Arsenal on tappiolla tauolla mutta voittaa ottelun, on 30,00.

7. Kaksi edellistä Pohjois-Lontoon derbyä on päättynyt Arsenalin 5-2-voittoihin. Kerroin sille, että lopputulos toistuu jälleen, on 150,00.

6. Viime kauden vastaavassa ottelussa Spurs voitti Arsenalin White Hart Lanella 2-1. 2-1-kotivoiton kerroin on 9,50.

5. Arsene Wengerin suojatit ovat napsineet viidestä viime Valioliiga-ottelustaan 13 pistettä. Vain sarjakärki Manchester United on pystynyt samalla ajanjaksolla samaan. Tuplamahdollisuuskohteessa Arsenalin voiton tai tasapelin kerroin on 1,60.

4. Tottenham on Valioliigassa 11 ottelun tappiottomassa putkessa. Tuplamahdollisuuskohteessa Spursin voitto tai tasapeli antaa kertoimen 1,38.

3. 18 maalia ampunut Theo Walcott on Arsenalin tämän kauden paras maalinsylkijä. Englannin maajoukkuepelaajan maalikerroin White Hart Lanella on 3,40.

2. Gareth Balesta tuli maanantaina vasta kahdeksas Tottenham-pelaaja, joka ampuu yli 15 maalia yhden Valioliiga-kauden aikana. Balen avausmaalikerroin Arsenalia vastaan on 5,50.

1. Bale teki kauden 15. osumansa West Hamin vieraana. Spurs laukoi ottelussa maalia kohti 13 kertaa, mikä on Valioliigan tämän kauden toiseksi suurin lukema. Vain Chelsea pystyi 15 laukauksellaan maalia kohti parempaan Aston Villaa vastaan. Kerroin sille, että Tottenham tekee sunnuntaina maalin kummallakin puoliajalla, on 3,05.

Lyö vetoa ottelusta täällä!