Tottenham-Everton: 10 tilastoa


10. Everton on hävinnyt Valioliiga-aikakaudella enemmän otteluita (292) kuin mikään muu joukkue. Tottenham on voittajasuosikki kertoimella 2,10.

9. Spurs on tilastossa toisena 288:lla tappiollaan. Evertonin voiton kerroin on 3,60.

8. Everton on voittanut viidestä edellisestä Valioliigan vierasottelustaan vain yhden. Otteluista yksi on päättynyt tappioon ja kolme tasan. Tasapelin kerroin on 3,45.

7. Tottenham on voittanut Evertonin Valioliigassa useammin (12 kertaa) kuin minkään muun joukkueen Newcastlea (myös 12) lukuunottamatta. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,30.

6. Tämän kauden aiempi kohtaaminen Goodison Parkilla päättyi 0-0. Maalittoman tasapelin kerroin on 11,00.

5. Viime kauden vastaava ottelu päättyi 2-2-tasapeliin. Tällä kertaa kyseisen tuloksen kerroin on 12,50.

4. Gylfi Sigurdsson teki tuolloin ottelun viimeisen maalin. Kerroin sille, että Tottenham-keskikenttäpelaaja tekee tänäänkin ottelun viimeisen osuman, on 9,00.

3. Siinä ottelussa myös maalannut Kevin Mirallas on tehnyt maalin kolmessa Evertonin neljästä edellisestä liigaottelusta. Belgialaisen maalikerroin on 3,55.

Mirallasin vapaapotkumaali Norwichin verkkoon:

2. Roberto Soldado on tehnyt vain yhden pelitilannemaalin Valioliigassa siirryttyään Tottenhamiin kesällä. Soldadon avausmaalikerroin on 7,00.

1. Tammikuussa Evertoniin Celticistä siirtynyt Aiden McGeady ei ole vielä avannut maalitiliään Toffeesissa. Tottenhamia vastaan laiturin maalikerroin on 7,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!