Tottenham-Everton: faniennakko


Tottenham: Matt Harris, Tottenham Blog

Kokoonpano

Spurs ei olisi voinut saada juuri huomopia uutisia. Gareth Bale ja Aaron Lennon loukkaantuivat torstain Basel-ottelussa eivätkä pysty pelaamaan. Sairastuvalla olivat ennestään Jermain Defoe, Sandro ja Younes Kaboul. Rinki on siis kapea ja varamiehinen. Hugo Lloris, Michael Dawson ja Clint Dempsey palannevat avaukseen sunnuntaina.

Vire

Yhtäkkiä 12 ottelun tappiottomasta putkesta tuntuu olevan ikuisuus. Ennen tätä ottelua Spurs on voittanut viidestä viime ottelustaan kaikissa kilpailuissa vain yhden. Viime viikonlopun vierasvoitto Swanseassa oli toki tärkeä, mutta Gareth Balella oli vahvasti näppinsä pelissä. Joukkueen on nyt tultava toimeen ilman walesilaista.

Aiemmat kohtaamiset

Spurs voitti viime kauden vastaavan kohtaamisen 2-0. Yleensäkin Tottenham on vahvoilla Evertonia vastaan White Hart Lanella. Everton voitti Pohjois-Lontoossa kaudella 2008-09, mutta sittemmin Tottenham on voittanut kahdesti ja pelannut kahdesti tasan. Joukkueiden välillä nähdään toisinaan huimia otteluita ja viime hetkien voittomaaleja. Juuri tällä kaudella Goodison Parkilla Nikica Jelavic iski osuman lisäajalla.

Parhaat vedot

Clint Dempsey tekee maalin, 3,20. Dempsey on varmasti avauksessa loukkaantumisten takia. Hän on todennäköisin maalintekijämme.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,83. Yleensä turvallinen veto, kun Spurs pelaa. Vielä turvallisempi nyt, kun puolustuksemme on hatara.

Yli 2,5 maalia, 2,10. Osuu todennäköisesti ilman Baleakin.

Tulosveikkaus: Tottenham 2-1 Everton (9.75)

Oletettu avaus

Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey

Kokoonpano

Tim Howard ja Phil Jagielka ovat toipuneet loukkaantumisista, mutta Steven Pienaar ja Marouanne Fellaini ovat pelikiellossa. Stoke-voitossa David Moyes käytti 3-5-2-ryhmitystä, jonka hyödyntäminen ei ole nytkään poissuljettua. Kevin Mirallas tuskaili takareitensä kanssa Stokea vastaan, joten hänen tilanteensa on kysymysmerkki. Jos hän on sivussa, nuori Ross Barkley tai vähemmän nuori Phil Neville voi nousta avaukseen.

Edelliset kohtaamiset

Aiemmin tällä kaudella Everton kukisti Tottenhamin kahdella viime hetken maalilla. Joukkueet ovat viime vuosina olleet varsin tasaisia. Ottelut ovat usein kuumia ja voitto voi mennä kummalle tahansa. Everton on myös pärjännyt White Hart Lanella, ja pärjää toivottavasti tänäkin viikonloppuna.

Vire

Olemme kahden ottelun voittoputkessa ja peli on hyvää loukkaantumisista ja pelikielloista huolimatta. Vaikka sarjasijoitus on edelleen kuudes, kolmantena olevaan Spursiin on eroa vain kuusi pistettä. Voitto olisi iso askel kohti Mestarien liigaa.

Parhaat vedot

Kevin Mirallas tekee maalin, 4,50. Belgialainen on tehnyt hienoja maaleja tällä kaudella.

Alle 1,5 maalia, 3,10. Nämä kamppailut eivät aina ole mitään maalijuhlia.

Everton pelaa nollapelin, 3,70. Olemme pitäneet kaksi nollaa putkeen ja kolmas on täysin mahdollinen, kun Gareth Bale on sivussa.

Tulosveikkaus: Tottenham 0-1 Everton (9.75)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!