Tottenham-Manchester City: faniennakko


Tottenham: Matt Harris, TottenhamBlog

Kokoonpano

Kaikki huomio kohdistuu Gareth Baleen. Kirjoitushetkellä seura ei ole ilmoittanut, ehtiikö laituri pelikuntoon sunnuntaiksi. Aaron Lennonin odotettu paluu on vielä muutaman viikon päässä, mutta Jermain Defoen uskotaan palaavan sairastuvalta peliin.

Vire

Tottenhamin viime aikojen esitykset ovat olleet kauniisti sanottuna vaihtelevia. Neljästä viime liigaottelusta on tullut vain neljä pistettä. Balen poissaolo on näkynyt selvästi, mutta todellinen ongelma on se, että Emmanuel Adebayorin ja Defoen - kun tämä on terveenä - maalijyvä on kadoksissa. Kymmenen päivän tauko edellisen ottelun jälkeen on toivottavasti tehnyt hyvää.

Edelliset kohtaamiset

Viime kauden vastaavan ottelun unohtaisi Spurs-fanina mielellään. Jotkut pelkäävät, että tämänhetkinen loukkaantumisten runtelema miehistö voi myös hävitä rumasti 1-5. Ennen sitä ottelua kotisaldomme Cityä vastaan oli kuitenkin varsin hyvä. Kaudella 2010-11 pelasimme Cityä vastaan White Hart Lanella tasan, kautta aiemmin voitimme 3-0.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,65. Kun Spurs pelaa, on harvinaista, että tämä veto ei osu.

Yli 3,5 maalia, 3,10. Odotettavissa on hyökkäysvoittoinen peli. Toivottavasti pari palloa päätyy Tottenhamin kannalta oikeaan maaliin.

Clint Dempsey tekee maalin, 4,00. USA:n maajoukkuemies on tehnyt tällä kaudella muutamia tärkeitä maaleja. Kerroin on erinomainen.

Tulosveikkaus: Tottenham 2-2 Manchester City (14.00)

Oletettu avaus:


Manchester City: Ric Turner, Blue Moon MCFC

Kokoonpano

David Silvan ja Sergio Agüeron pelaaminen on takareisivammojen takia epävarmaa. Muuten Roberto Mancinilla on koko kalusto käytettävissään. Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Matija Nastasic ja James Milner tekevät todennäköisesti paluun avaukseen huilattuaan Wigan-ottelun keskiviikkona. Edin Dzeko nousee avaukseen, jos Agüero ei pelaa.

Vire

City on tällä hetkellä hyvässä tuloskunnossa. Newcastle, Manchester United, Chelsea ja Wigan ovat kaatuneet peräkkäin. Wigania vastaan esitys oli hieman flegmaattinen ja voittoon tarvittiin Carlos Tevezin huippusuoritus loppuhetkillä. Se oli kuitenkin kenties odotettavissa, sillä derbyvoiton ja FA Cupin semifinaalin rasitukset vaativat veronsa.

Edelliset kohtaamiset

Kokonaissaldo joukkueiden välillä on melko tasainen. 144 ottelusta City on voittanut 54 ja Spurs 56. Perinteisesti City on ollut vaikeuksissa White Hart Lanella (etenkin Valioliigan aikakaudella), mutta viime kauden 5-1-murskajaiset antavat itseluottamusta. Samoin se, että olemme voittaneet Tottenhamin neljästi peräkkäin.

Parhaat vedot

Tasapeli, 3,35. Ottelu on joukkueista tärkeämpi Tottenhamille, joka tavoittelee paikkaa Mestarien liigan karsintoihin. City näytti keskiviikkona väsyneeltä, mutta piristyy toivottavasti suureen otteluun tuttuun tyyliinsä.

Carlos Tevez tekee maalin, 3,00. Tevez on ollut hyvässä vireessä. Hyvä on myös kerroin.

Yli 3,5 maalia, 3,10. Odotan runsasmaalista peliä.

Tulosveikkaus: Totttenham 2-2 Manchester City (14.00)

Oletettu avaus:
  

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!