Tottenham-Manchester United: 10 tärkeää tilastoa


10. Manchester United on pelannut neljä ottelua kaikissa kilpailuissa vuonna 2013 ja voittanut niistä kolme. Sarjakärki on sunnuntaina suosikki kertoimella 2,40.

9. United ei ole hävinnyt 10 Valioliiga-otteluun sitten marraskuun 0-1-häviön Norwichille. Unitedin tuplamahdollisuuskerroin on 1,42.

8. Spurs voitti neljä ottelua putkeen kaikissa kilpailuissa ennen viime viikonlopun QPR-tasapeliä. Pohjoislontoolaisten voittokerroin on 2,90.

7. Andre Villas-Boasin miehistö on seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Viimeksi Spurs hävisi Evertonille joulukuun alussa. Tottenhamin kerroin tuplamahdollisuuskohteessa on 1,58.

6. United on pelannut Valioliigassa vain yhden tasapelin koko kaudella, Spurs on tasannut pisteet neljästi. Tasapelikerroin on 3,40.

5. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Old Traffordilla Tottenhamin 3-2-voittoon. Kerroin tuloksen toistumiselle on 24,00.

4. Viime kauden vastaavassa ottelussa United haki White Hart Lanelta 3-1-voiton. Sarjakärjen 3-1-voiton kerroin on 18,00.

3. Gareth Bale on jo osunut Unitedin verkkoon tällä kaudella. Pelaaja on tehnyt yhdeksässä viime ottelussaan kuusi maalia. Walesilaislaiturin maalikerroin on 3,35.

2. Spursin ykköstykki Jermain Defoe on tehnyt tällä kaudella 14 ottelua kaikki kilpailut mukaanlukien. Kerroin sille, että mies jää sunnuntaina maaleitta, on 1,40.

1. Robin van Persie on tehnyt maalin yhdeksässä kymmenestä viime ottelustaan. Hollantilaisen avausmaalikerroin on 4,75. Hyökkääjä rikkoi kuparisen viime viikonloppuna Liverpoolia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta täällä.